ΚΑΛΛΙΡΟΗ -“Είσαι μες στις φλέβες μου”

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
maxresdefault (2)

Νέο τραγούδι

Πρόκειται για μία διασκευή παλαιότερης επιτυχίας των “Αμάν Αμάν” σε στίχους της Καλλιόπης Γκουτζούδη και μουσική του Κώστα Τριανταφυλλίδη.Η ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός έγινε στο νεοσύστατο studio της Real Music στην Αυστραλία υπό την καθοδήγηση του Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Η Καλλιρόη στην πιο ώριμη φάση της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας και αφού εργάστηκε σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της Ελλάδας, ζει και εργάζεται μόνιμα πλέον στην Μελβούρνη Αυστραλίας όπου διατηρεί δική της μουσική σχολή και κάνοντας εμφανίσεις για τους ομογενείς σε επιλεγμένους χώρους. Η συνεργασία της με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και την Real Music “άναψε” το πράσινο φως για το πρώτο της δισκογραφικό βήμα.

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,