«Μέθυσέ με»: Το νέο τραγούδι-πρόταση του Δημήτρη Γιώτη

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
dimitris_giotis_methyseme

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία του Δημήτρη Γιώτη με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου

Η μουσική συμπόρευση του γνωστού τραγουδιστή με το δίδυμο των επιτυχιών ξεκίνησε με το τραγούδι «Μου λείπεις» που γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου.

Λίγους μήνες μετά από αυτήν την κυκλοφορία ο δημοφιλής ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι-πρόταση, που φέρει επίσης τη σφραγίδα του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου, ο οποίος είναι ένας από τους πολύ επιτυχημένους Έλληνες στιχουργούς.

Ο τίτλος του είναι «Μέθυσέ με» και πρόκειται για ένα τραγούδι που αναμένεται να αγαπηθεί από τον κόσμο και να ακουστεί πάρα πολύ στα ραδιόφωνα τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου.

Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Γιώτης δίνει τον καλύτερό του ερμηνευτικό εαυτό σε ένα τραγούδι με ανεβαστικό ρυθμό που δεν σου αφήνει περιθώρια να μην το αγαπήσεις.

Το «Μέθυσέ με», το οποίο κυκλοφορεί από τη Spicy, συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά προσεγμένο video clip, του οποίου η σκηνοθεσία έγινε από τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσεχές διάστημα ο Δημήτρης Γιώτης θα μπει και πάλι στο στούντιο για να ερμηνεύσει ακόμη ένα τραγούδι των δύο σημαντικών αυτών δημιουργών.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Πολυστάρης: “Στην περίοδο της πανδημίας βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τραγούδια δικά μου”

Ο Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιάννης Πολυστάρης μεγαλωμένος ανάμεσα σε μαντολίνα, κιθάρες, καντάδες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη μουσική του πορεία, για το πόσο δημιουργική