Νίκος Κοκλώνης: Μας κάνει «Γούτσου Γούτσου» με το πιο χριστουγεννιάτικο βιντεοκλίπ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
koklonis-goutsou

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ερμηνευτικό αλλά και δισκογραφικό ντεμπούτο ο Νίκος Κοκλώνης

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ερμηνευτικό αλλά και δισκογραφικό ντεμπούτο, αφού αυτό φέρει την υπογραφή του hit maker Χριστόδουλου Σιγανού αλλά και του Βαλεντίνο, και μας προκαλεί το πιο ευχάριστο μουσικό «Γούτσου Γούτσου»!

Ο γνωστός παρουσιαστής, που έχει εισβάλλει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση με τις παραγωγές του, θέλησε αυτά τα Χριστούγεννα, να κάνει πραγματικότητα και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, το «Γούτσου Γούτσου» σε μουσική Χριστοδούλου Σιγανού και Γιάννη Ιερεμία, και στίχους Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, και με τη σφραγίδα της Siganos Music, έγινε viral, κέρδισε την αγάπη του κόσμου, και η οπτικοποίησή του δια χειρός του μετρ Κώστα Καπετανίδη, μας μεταφέρει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood! 

Απολαύστε το!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι