Ο Γιώργος Τσαλίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο»

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
tsalikis-kommeno-tsigaro

Ο Γιώργος Τσαλίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music, και γιορτάζει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία, με διάφορες επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχουμε όλοι αγαπήσει αλλά και με καινούργια τραγούδια  που θα σηματοδοτήσουν την καινούργια του δισκογραφική πορεία.

Η πρώτη επανεκτέλεση που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, είναι «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο», τραγούδι που επιστρέφει 20 χρόνια μετά «ολοκαίνουργιο» στους ήχους του σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το τραγουδήσουμε και θα το αφιερώσουμε, ξανά, δυνατά!

Up tempo και αισιόδοξο, όπως και η στάση ζωής του Γιώργου Τσαλίκη, «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο» έρχεται για να μας παρασύρει στο ρυθμό και στη θετική ενέργειά του.

«Εγώ θα βγαίνω με τους φίλους μου τα βράδια
κι εσύ θα νιώθεις τη ζωή σου να ‘ναι άδεια
εγώ θα βγαίνω με παρέες που γουστάρω
κι εσύ θα είσαι το κομμένο μου τσιγάρο»

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Κελαϊδής και τους στίχους ο Πάνος Φαλάρας!

«Το Κομμένο Μου Τσιγάρο», απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Γιάννη Παπαδάκου, σε ένα super fresh music video  που θα το απολαύσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Ακούστε το στο Spotify ΕΔΩ

Δείτε το Music Video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,