Το official remix του «Πάντα για μας καλοκαίρι» με την υπογραφή του Dj Valentino

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
georgiadi-djvalentino-panta-gia-mas-kalokairi

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε για τον Valentino, το νέο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη, με τίτλο «Πάντα για εμάς Καλοκαίρι»

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε για τον Valentino, το νέο τραγούδι της Τζένης Γεωργιάδη, με τίτλο «Πάντα για εμάς Καλοκαίρι», σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αλλά και 850.000 προβολές στο Youtube. 

Ο γνωστός dj και hit maker των πιο δημοφιλή remix, του έδωσε τη δική του ανεβαστική «πινελιά», μετατρέποντάς το, σε ότι πιο ρυθμικό έχουμε ακούσει! Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, με καταγωγή από την Τήνο, όπου οπτικοποιήθηκε και το νέο της τραγούδι, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Valentino, και το μουσικό αποτέλεσμα, είναι εκρηκτικό, αποτελώντας ήδη, το must club hit! 

Το official remix του «Πάντα για εμάς καλοκαίρι», με την υπογραφή του Valentino, κυκλοφορεί από την «Heat the Label», θυγατρική της Siganos Music.

Απολαύστε το!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Πολυστάρης: “Στην περίοδο της πανδημίας βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τραγούδια δικά μου”

Ο Ζακυνθινός τραγουδοποιός Γιάννης Πολυστάρης μεγαλωμένος ανάμεσα σε μαντολίνα, κιθάρες, καντάδες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τη μουσική του πορεία, για το πόσο δημιουργική