Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
τελικο

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι μελωδίες του, και οι στίχοι του, «ξυπνούν» μέσα μας, έντονες μνήμες, και αναμνήσεις… που το γιατί θα το καταλάβετε, μόλις τον απολαύσετε, στο «Το φαρμάκι σε σφηνάκια κέρασα- Για πες»!

Ερμηνευτής και δημιουργός, ο Γιάννης Κωνσταντίνου, που υπογράφει και τους στίχους και τη μουσική, των τραγουδιών του, μόνο με την κιθάρα του, και σε ένα μοναδικό medley-Unplugged, που περιλαμβάνει τα,  «Το φαρμάκι σε σφηνάκια κέρασα-Για Πες», μας συστήνεται και μας ταξιδεύει, στον δικό μου μοναδικό μουσικό κόσμο! 

Σύμμαχός του, σε αυτή την καλλιτεχνική διαδρομή, που μόλις ξεκινάει για τον θεσσαλονικιό ερμηνευτή, ο γνωστός παραγωγός και μετρ μεγάλων επιτυχιών, Μιχάλης Τουρατζίδης, που έχει αναδείξει, τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Ο Μιχάλης Τουρατζίδης, αν και στο κανάλι του στο Youtube, ανεβάζει μόνο δικά του τραγούδια, πιστεύοντας από την πρώτη στιγμή, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, και με τα βιωματικά του τραγούδια, να αγγίζουν την ψυχή του, χωρίς δεύτερη σκέψη, του έδωσε το «βήμα», να τα κυκλοφορήσει, και να τον στηρίξει, όπως κάνει με όλα τα νέα παιδιά, που πιστεύει. 

«Πρώτη φορά, μπαίνουν τραγούδια στο κανάλι μας που δεν είναι δικά μου! Υπάρχει λόγος!!!Αξίζει, γιατί έχει ψυχή!!!Σας εύχομαι, καλή ακρόαση!!!Καλοτάξιδο Γιάννη μου!!!» σχολίασε χαρακτηριστικά, για την κυκλοφορία του medley-unplugged, του Γιάννη Κωνσταντίνου!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 2. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 3. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 4. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου
 5. Η Μαρίνα Σάττι στον Κήπο Του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών «Ύεννα»

  Παρασκευή 1 Ιουλίου

Δείτε πριν φύγετε

Ο Desmond Child στο Ηρώδειο! (video)

Ο Desmond Child, δημιουργός πολλών από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες παγκοσμίως, θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο, την Δευτέρα 27 Ιουνίου. Η συναυλία θα δοθεί υπέρ της

Σαντορίνη: 5000 ευρώ για μια βλάβη! (video)

«Ξαναχτύπησαν» οι «επιτήδειοι» του τουρισμού, αυτήν την φορά στη Σαντορίνη. Δυο τουρίστες νοίκιασαν ένα αυτοκίνητο. Δεκαπέντε χιλιόμετρα μετά, χάλασε ο συμπλέκτης, οι τουρίστες ειδοποίησαν το