Μηνάς Καστέλλος – Πέρασε Έξω

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_nees-kyklofories_minas-kastellos-perase-ekso

2017 και ο Μηνάς Καστέλλος υπογράφει με την Dusty Records, την νέα του δισκογραφική στέγη, από όπου πρόκειται να κυκλοφορήσει τα νέα του τραγούδια!!!

Ο Μηνάς Καστέλλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο όμορφο νησί της Ρόδου! Από την παιδική του ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική λόγω φυσικά και της οικογένειας του που δραστηριοποιόντουσαν και αυτοί στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από το 2004 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά σε διάφορους χώρους της Ρόδου όπως: Ποσειδώνιο, Ρόδον Live, Arena Music Theatre, Astra Live, Fix Live και αργότερα σε διάφορα άλλα νυχτερινά μαγαζιά ανά την Ελλάδα.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως: Στέλιος Διονυσίου, Λένα Παπαδοπούλου, Σάκης Αρσενίου, Κώστας Δόξας, Χρήστος Μενιδιάτης, Χάρης Κωστόπουλος, Σάγια, Γιάννης Κρητικός, Φανή Δρακοπούλου, Βασιλική Νταντά, Γιώργος Γιαννιάς, Νίκος Ζωιδάκης κα.

Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά με τίτλο “Έπαιξες και Έχασες” σε στίχους, μουσική John&Pippo και ενορχήστρωση Γιαννη Φρασέρη, ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησε την δεύτερη προσωπική δουλειά του με τίτλο “Ότι Γίνει Ας Γίνει” σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Φαίης Κωνσταντινίδου.

Δύο κορυφαίοι δημιουργοί, Γιάννης Φρασέρης και Γρηγόρης Βαξαβανέλης υπογράφουν ένα πολύ δυνατό και ρυθμικό τραγούδι και ο ταλαντούχος Μηνάς Καστέλλος ερμηνεύει……. "ΠΕΡΑΣΕ ΕΞΩ" !!! 
Καλή ακρόαση. 

Μηνάς Καστέλλος – Πέρασε Έξω
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης
Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης
Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Γιάννης Φρασέρης


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε