Τριαντάφυλλος Ριζάς: Ακούστε το νέο του τραγούδι «Όλα τα τέλειωσες»!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Τριαντάφυλλος Ριζάς

Ο Τριαντάφυλλος Ριζάς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Ρόδο. Η μουσική, το να γράφει στίχους και το τραγούδι ήταν από πολύ μικρή ηλικία, η μεγάλη του αγάπη.

Οι σπουδές του στη Γεωπονική τον έκαναν να αργήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, μέχρι που μετά την αποφοίτησή του, κατάλαβε ότι ήταν αυτό που πραγματικά τον γεμίζει και άρχισε να ασχολείται πλέον πιο εντατικά. Το 2014 ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής με το καλό του φίλο και πλέον συνεργάτη μουσικό, Χρήστο Ανθούλα, αποκτώντας τις απαραίτητες μουσικές γνώσεις, βελτιώνοντας μέχρι και σήμερα με εντατικά μαθήματα, τις φωνητικές του ικανότητες.

Το 2021, μία δύσκολη χρονιά για τους καλλιτέχνες, τολμάει και δοκιμάζει να μπει στη δισκογραφία. Μας συστήνεται με το digital single «Όλα τα τέλειωσες» το οποίο κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Voca Records. Την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Ανθούλας και τον στίχο, ο ίδιος ο ταλαντούχος ερμηνευτής.

Την επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο Παύλος Χριστοδούλου. Την οπτικοποίηση του digital single «Όλα τα τέλειωσες» επιμελήθηκε η Κατερίνα Μαυρογιάννη (Watchme On) με την ομάδα της.

«…. Όλα τα τέλειωσες εδώ μακριά σου φεύγω αποχωρώ
Τη προδοσία σου δε θα τη συγχωρήσω
Όλα τα τέλειωσες εδώ αντέχω μόνος μου να ζώ
Δε σ έχω ανάγκη τώρα πια θα προχωρήσω…»

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο