Αυτά είναι τα δέκα ντουέτα που άφησαν ιστορία! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
paul-mccartney-michaelijackson

Ντουέτα επί σκηνής έχουμε δει και απολαύσει πολλά στο πέρασμα του χρόνου!

Τόσο η Ελληνική μουσική βιομηχανία όσο και η ξένη πάντα πόνταραν στο σωστό Marketing αλλά και timing για να ενώσουν μουσικά μεγάλα αστέρια του πενταγράμμου!

Στο συγκεκριμένο video θα δούμε κάποια από τα ντουέτα ξένων καλλιτεχνών που άφησαν την δική τους ιστορία και στο άμεσο μέλλον θα μιλήσουμε και για τα «ντόπια»!

Κομμάτια και καλλιτέχνες θα δούμε μέσα από αυτήν την μικρή αναδρομή που θα κάνουμε, τραγούδια που  οι περισσότεροι τα έχουμε ξανακούσει και έχουμε μεγαλώσει μαζί τους!

Πάμε να θυμηθούμε οι παλιότεροι αλλά και να γνωρίσουν οι νεότεροι στιγμές της μουσικής που άφησαν το δοκό τους στίγμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή!

Απολαύστε το!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται την μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2018, Netta!

Η Netta είναι η πρωτοποριακή superstar που μόνο με το τραγούδι της “Toy” σημειώνει 157.000.000 χτυπήματα στο Youtube. Το νέο εθιστικό τραγούδι της Netta είναι το bop🔥 “CEO”. Η δημοφιλής Netta κυκλοφορεί το “CEO”, ένα powerhouse pop κομμάτι

The Voice : Γιάννης Γέροντας ξεσήκωσε την Έλενα Παπαρίζου αλλά πήγε στην ομάδα του Κώνσταντίνου Αργυρού

Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ακόμη ένα επεισόδιο του “The Voice”.Στην σκηνή του “The Voice” εμφανίστηκε ο ταλαντούχος τραγουδιστής Γιάννης Γέροντας , ο οποίος ερμήνευσε το