Μουσικό ταξίδι στα «Αθλητικά»! (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
athlitikes-eikones

Ταξίδι πίσω στον χρόνο για να θα θυμηθούμε παρέα, τα μουσικά «σήματα» των αθλητικών εκπομπών της ΕΡΤ από την μαγική δεκαετία του 1980!

Τι σχέση μπορεί να έχει η μουσική και ο αθλητισμός; Πιστέψτε με μεγάλη! Μαζορέτες, showman, μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας  συμμετέχουν σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα ανά τον κόσμο!

Ολυμπιακοί αγώνες, μεγάλες αθλητικές οργανώσεις, τελετές απονομής και μια σειρά αθλητικών οργανώσεων πάντα ζητάνε την «βοήθεια» της μουσικής για να γιορτάσουν!

Εδώ όμως σήμερα δεν θα μιλήσουμε γι’ αυτού του είδους την «συνεργασία» μεταξύ αθλητισμού και μουσικής! Μέσα από αυτό το εκπληκτικό video που ανακαλύψαμε στο YouTube, θα σας ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και θα θυμηθούμε παρέα, τα μουσικά «σήματα» των αθλητικών εκπομπών της Ελληνικής τηλεόρασης (ΕΡΤ) κατά την μαγική δεκαετία του 1980!

«Αθλητική Κυριακή», «Αθλητικοί Παλμοί» της ΕΡΤ2, «Σάββατο μεσημέρι», οι «Αθλητικές Συναντήσεις» της ΕΡΤ , «Κοντά στα σπορ» της ΕΡΤ2, το «Τρίτο Ημίχρονο», οι «Αθλητικές εικόνες» της ΕΡΤ2 και τέλος το σήμα της Αθλητικής ανασκόπησης του 1987 από την ΕΡΤ!

Δείτε και αναπολήστε μαζί μας τα καταπληκτικά μουσικά αυτά ντοκουμέντα, που σίγουρα όταν τα ξανακούσετε θα σας θυμίσουν πολλά ακόμα και αν δεν υπήρξατε αθλητικοί τηλεθεατές!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε