NAYA: Ένα δημιουργικό κορίτσι που ξέρει να δουλεύει και να πραγματοποιεί τους στόχους του και να εξελίσσεται! - e-Stage.gr
Jun 21, 2018 Last Updated 9:21 AM, Jun 21, 2018

NAYA: Ένα δημιουργικό κορίτσι που ξέρει να δουλεύει και να πραγματοποιεί τους στόχους του και να εξελίσσεται!

Κατηγορία: Συνεντεύξεις

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα της δουλειά «Ερωτευμένη», ενώ το video clip που έγινε στην Πάργα σε ένα πολύ ιδιαίτερο concept, θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα από το Mad.

Εμείς μιλήσαμε με τη Naya για τις μεγάλες της αγάπες, το χορό και το τραγούδι, το ξεκίνημά της, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της. Πάμε να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Μίλησέ μας για τα πρώτα σου βήματα και το ξεκίνημά σου στο χώρο

Υπήρξα ανέκαθεν ανήσυχο πνεύμα και ήμουν πάντα δημιουργική και δοτική σε ότι καταπιανόμουν. Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, ο χορός εξελίχθηκε για μένα σαν τη μεγαλύτερη μου ανάσα κι έτσι ξεκίνησε και η καλλιτεχνική μου πορεία, επίσημα. Κατόπιν, με ανακάλυψε η σωστή ομάδα η οποία και μου έκανε μια ολοκληρωμένη πρόταση ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Δέχτηκα την ..πρόκληση με χαρά καθώς απαιτείται από μέρους μου περισσότερη προσπάθεια στην αλλαγή ..level και πιστεύω πως με τα εφόδια που διαθέτω, ανεβάζω τον πήχη στην προσωπική μου εξέλιξη.

Έχεις ασχοληθεί με το χορό, μάλιστα έχεις διδάξει κιόλας. Με ποια είδη έχεις ασχοληθεί;

H καλλιτεχνική μου πορεία ξεκίνησε ως επαγγελματίας χορεύτρια σε μεγάλα dance clubs. Έχω κατακτήσει την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Oriental  ατομικού χορού κι έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με πολλούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες. Υπήρξα, ναι, στην ευχάριστη θέση να διδάξω χορό για τρία χρόνια.

Μεταξύ χορού και τραγουδιού, τι σε κερδίζει περισσότερο;

Υπάρχουν άνθρωποι γεννημένοι να κάνουν ένα πράγμα και μόνο και πιθανόν να το κάνουν και τέλεια. Τους θαυμάζω . Εγώ όμως δεν μπορώ να αποδεχτώ το ένα ή δυο ταλέντα που μπορεί να έχω και να καθίσω…ήσυχη! Και από τη στιγμή που υπάρχει πρόσφορο έδαφος, θέλω να δώσω τον εαυτό μου ολόκληρο για να καταφέρω ακόμη κάτι μεγαλύτερο, διαφορετικό ..πιο υψηλό ..πιο δύσκολο! Η εξέλιξη για εμένα, είναι από τους πρωταρχικούς μου στόχους κι αυτή τη στιγμή έχω πραγματοποιήσει ένα ακόμη όνειρο μου με το να τραγουδάω και δεν μπορώ να το ξεχωρίσω από την άλλη μου αγάπη που είναι ο χορός! Τα παιδιά σου δεν τα ξεχωρίζεις, έτσι δεν είναι ..;

Τι μουσική ακούς;

Κατά κύριο λόγο ξένη μουσική και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ενασχόλησή μου με τον χορό τα προηγούμενα χρόνια. Από μικρή όμως θυμάμαι να κάθομαι συντροφιά με τον πατέρα μου και να ακούμε μαζί ξένους καλλιτέχνες, όπως την καταπληκτική Whitney Houston ή την φοβερή Mariah Carey.

Ποιους καλλιτέχνες (από την Ελλάδα ή το εξωτερικό) θαυμάζεις και έχεις ίσως ως πρότυπο;

Παρατηρώ και εκτιμώ σχεδόν όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες διότι αν το σκεφτείς κι εσύ θα δεις πως ο καθένας τους έχει τη δική του χροιά και πορεία και έχει αφήσει το στίγμα του, μικρό ή μεγάλο στο πεντάγραμμο! Ίσως γι’ αυτό να μας ζηλεύουν που μια τόσο μικρή χώρα, βγάζει και τόσους τραγουδιστές.

Τι έχεις μάθει από τη μέχρι τώρα παρουσία σου στον καλλιτεχνικό χώρο, τι χρειάζεται ένα νέο κορίτσι ώστε να σταθεί και να ξεχωρίσει σε μια τόσο ανταγωνιστική και απαιτητική δουλειά;

Ζούμε σ’ εποχές που τα πάντα γύρω μας τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν υπάρχει πλέον εκείνη η χαλαρότητα της πολυτέλειας του χρόνου όπως συνέβαινε παλιότερα . Αυτό έχει δυο όψεις: η καλή είναι ότι μπαίνεις σε μόνιμη εγρήγορση και η κακή ότι μπορεί να ξεχαστείς πιο εύκολα. Κρατάμε λοιπόν το πρώτο, γιατί όταν είσαι δημιουργικά αγχωμένος, τότε κάνεις και βήματα προς τη ποιότητα και την εξέλιξη. Και με το προσωπικό σου ..touch κάνεις τη διαφορά ώστε να αγαπηθείς και να μείνεις! Σίγουρα ο κόσμος ξέρει να διαλέγει και να υποστηρίζει ορθά!

Βοηθά η πολύ ωραία εμφάνιση ή μήπως αντίθετα αντιμετωπίζεται αρνητικά;

Θα στο θέσω λίγο διαφορετικά: η καλή υγεία είναι το κλειδί που φέρνει και την ομορφιά στην εμφάνιση. Όταν σέβεσαι το σώμα σου και το φροντίζεις, δεν γίνεται να μην στο «γυρίσει» το ίδιο πίσω, σε σένα. Από εκεί κι έπειτα, είναι στο χέρι μας να συνειδητοποιούμε πως τα πάντα δεν αρχίζουν και τελειώνουν σε μια εικόνα. Αρνητικά θα το δει εκείνος που έχει μάθει να βλέπει αρνητικά. Εκείνος που μπορεί να δει πίσω, πέρα από την εικόνα, θα μπορέσει να δει και το θετικό και την ουσία κατ’ επέκτασιν.

Τι εισπράττεις από τον κόσμο;

Ευτυχώς αποδοχή καταρχάς, και απ’ ότι βλέπω, αυτό με το καιρό έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε αγάπη!

Τι κάνεις επαγγελματικά αυτή την εποχή και ποια τα σχέδιά σου για το μέλλον;

 Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι μου με το τίτλο «Ερωτευμένη» και μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού που έγιναν στην Πάργα με ένα ιδιαίτερο concept!

Θα προβληθεί για πρώτη φορά την επόμενη εβδομάδα από το Mad.

Παράλληλα κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό για να μπορέσει ο κόσμος να γνωρίσει τα τραγούδια μου και να έρθω κι εγώ σε επαφή μαζί του.


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Χορηγός Επικοινωνίας

 #Φιλικά Site

 

English Act

Tutoring Certificates Translations