Ελλάδα

Γιώργος Χρυσοστόμου: Αυτό το παλικάρι ποια θα το πάρει; (video)

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν μια αποκάλυψη «Στη φωλιά των Κου Κου» που παρεβρέθηκε σήμερα το πρωί, καλεσμένος του ζεύγους Κατσούλη-Καραβάτου, οι οποίοι τον άκουγαν και δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους

Ο πρώην αστυνόμος του L.A.P.D. ξεκίνησε την κουβέντα του με τους παρουσιαστές, λέγοντας πως μπορεί να έχει ξεχάσει αναμμένο το σίδερο στο σπίτι του επειδή λίγο πριν φύγει σιδέρωνε με σχολαστικότητα το γιακά και τις μανσέτες του πουκαμίσου του. Παραδέχτηκε πως δεν φεύγει ποτέ από το νεροχύτη της κουζίνας του αν δεν σκουπίσει και την τελευταία σταγόνα νερού στην επιφάνειά του, σχολιάζοντας πως δεν είναι ψυχαναγκασμός απλά είναι νοικοκύρης!

Στη συνέχεια μίλησε για το χόμπι του, την κατασκευή παζλ 2000 κομματιών, παρακαλώ, αλλά και την αγάπη του για διακόσμηση. Του αρέσει δε να αλλάζει συνεχώς θέση στα έπιπλα του σπιτιού του.

Και έχει και συνέχεια! Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μπορεί να σηκωθεί μέσα στα ξημερώματα και να ξύνει τα σοβατεπί με ειδικά υγρά για να φύγουν οι μπογιές… και φυσικά μιλά στα λουλούδια του!

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=AGNLMLnPPws&width=800&height=500[/embedyt]