Ελλάδα

Λουκία Λαιμού: Η πρώην του νέου παίχτη στο Power of Love ξεσπάει για τους τίτλους πολλών άρθρων

Το νέο αίμα που μπήκε στο «αγαπόσπιτο» είναι λογικό πως έδωσε λαβές για νέα κουτσομπολιά, ίντριγκες και συζητήσεις, ειδικά εκτός σπιτιού!

Το ότι το παιχνίδι είναι η επιτομή του κιτς και της χαζομάρας το έχουμε πει και θα το ξαναλέμε! Το ότι οι παίχτες μπαίνουν στην διαδικασία αυτή για λίγα ψίχουλα δημοσιότητας και κάποια χρήματα και όχι για να βρούνε την «αιώνια» αγάπη, το πιστεύω χωρίς αμφιβολία! Άρα μην μας κάνει εντύπωση για το ότι ο «τύπος» θα ασχοληθεί μαζί τους για το πριν και το μετά!

Η πρώην σχέση λοιπόν του Παύλου Τερζόπουλου είναι η Λουκία Λαιμού που το όνομα της τα λέει όλα!

Τα πήρε λοιπόν η Λουκία και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό τα εξής:

Όσο και να προχωρήσεις στη ζωή σου, πάντα θα προσπαθούν κάποιοι να προβάλλουν τον τίτλο που να τους συμφέρει. Αυτό που ”πουλάει” και κάνει ”είδηση”. Περιμένω χρόνια τώρα να αφήσουν το ”κόρη γνωστού εφοπλιστή…. χορεύτρια/κηπουρός/αστροναύτης” και να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα, αλλά η δημοσιογραφία έχει ξεκάθαρα πεθάνει.

Ας επανασυστηθούμε λοιπόν.

Με λένε Λουκία, είμαι σύμβουλος ψυχικής υγείας και έχω ασχοληθεί με πολλά πράγματα στο παρελθόν, που να με γεμίζουν. Το κάθε πράγμα ξεχωριστά μου προσέφερε κάτι και με βοήθησαν όλα να ανακαλύψω όλες τις πτυχές του χαρακτήρα μου και τη δημιουργικότητα που ήθελα να καλλιεργήσω.

Είχα τη τύχη να συνεργαστώ με εξαιρετικά άτομα, που με βοήθησαν να χτίσω χαρακτήρα και να λάβω πολύτιμες γνώσεις .

ΝΑΙ είμαι κόρη εφοπλιστή. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει και δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά, δυστυχώς, γιατί ήταν απόμακρος σαν άνθρωπος και ήταν δύσκολο για εκείνον να δείξει συναίσθημα. Ωστόσο τον αγαπούσα και τον αγαπώ, όπως όλα τα κοριτσάκια αγαπάνε τον μπαμπά τους και τον θαυμάζουν.

Όταν όμως ανακυκλώνετε την ίδια χαζομάρα ”κόρη εφοπλιστή” σα σιχαμένη λούπα , δείχνετε ένα ΤΙΠΟΤΑ για το ποια είμαι εγώ, και ένα σωρό για το ποιοι είστε ”εσείς” που τα γράφετε.

ΔΕΝ είμαι αυτό. Αυτό είναι ένας τίτλος, που δε διαφέρει από το να μαι κόρη οποιουδήποτε. Σταματήστε να πουλάτε ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟΥΣ τίτλους για να κερδίσετε ”κλικ” και ”λάικ” και δε ξέρω και γω τι, και το χειρότερο, πιάνετε στο στόμα σας άτομα που υπήρξαν κοντά μου και με αναφέρετε σαν ένα κομμάτι κρέας προς πώληση. “Ο τάδε ήταν με την (ετοιμαστείτε για το ποίημα) κόρη γνωστού εφοπλιστή”…. κτλ κτλ.

Είμαι ένα σωρό πράγματα πέρα του τίτλου που προμοτάρετε, αλλά πάνω απ όλα είμαι ένα άτομο που θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους γύρω της. Είμαι ευαίσθητη, δουλευταρού και ΖΩ για να βλέπω τα άτομα γύρω μου να χαμογελάνε.

ΑΥΤΑ γράψτε. Έτσι για αλλαγή»!!!