Μόδα

Oι εμφανίσεις που μας έκαναν «κλικ» (pics)

Σήμερα η έννοια της μόδας έχει αμφισβητηθεί. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας ντύνονται με στιλ και μας δίνουν μαθήματα χωρίς ν’ ακολουθούν τις εφήμερες τάσεις της μόδας. Μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον με το ξεχωριστό τους στιλ, αλλά και τα περίεργα κοστούμια από την προσωπική τους συλλογή

Βρήκαμε τις καλύτερες εμφανίσεις και σας τις παρουσιάζουμε. Ενδεχομένως να σας εμπνεύσουν και για το Τριώδιο.

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα μια επιτυχημένη εμφάνιση για όλες τις ώρες και για όλους τους χώρους. Πού ξεκινάει το ρούχο και πού τελειώνει το μαλλί αδιευκρίνιστο.

Κατά μάνα κατά κύρη… Τελευταία λέξη της μόδας τα animal print με κορυφαίο το λεοπάρ σε κλασική γραμμή. Μία ωραία ιδέα για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα με την κόρη ή το γιο σας, είναι να ντυθείτε παρόμοια και να κερδίσετε τα βλέμματα του θαυμασμού.

Pushup! Πώς λέμε Pretty Bra, καμία σχέση. Φοράς το κολάν σου και πας στο γυμναστήριο, για τρέξιμο, στη γιόγκα, για pole, acrobatics….. Το push-up κολάν είναι ν’ αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τις καμπύλες σου, ανασηκώνοντας ελαφρά τους γλουτούς. Ένα push-up κολάν αναδεικνύει τα πόδια σου και μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Αλλά όπως είπαμε, εσύ κάνεις την δουλειά σου, και το κολάν τη δική του.

Η Κάτι Πέρι σε μπλούζα και από κάτω κολάν-σαλαμάκι. Αν δεν είναι αυτό η επιτομή της μόδας τότε τι είναι; Μελετημένο από την κορυφή ως τα νύχια. Χρωματικά ταιριαστό, ενώ το ντεσέν του θα το ζήλευαν και μεγάλοι οίκοι!

Το είδαμε και σας το προτείνουμε για το φετινό καλοκαίρι. Ξεχάστε τις αποτριχώσεις και πετάξτε τα ξυραφάκια κορίτσια! Το μαγιό που σας προτείνουμε συνδυάζεται με την τρίχα κάγκελο. Η αντίσταση στην αποτρίχωση αποτελεί μια νέα δήλωση όσον αφορά στην ομορφιά.

Είναι χιλιάδες πλέον οι γυναίκες που λένε «όχι» στην αποτρίχωση και έχουν γίνει… μέλη του κινήματος «αξύριστα πόδια». Κι όμως, αυτή είναι μια νέα μόδα που έχει κατακλύσει τον κόσμο. Ποιοί είμαστε εμείς να τους αμφισβητήσουμε;

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!