ΑΠΘ: Διδάκτορας του πανεπιστημίου έκανε μάθημα κρατώντας το μωρό μαθήτριάς της (video)

απθ
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η διδάκτορας κυρία Βλάχου η οποία διδάσκει ένα μάθημα ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στην Θεσσαλονίκη.

Όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα μια μαθήτριά της πλησίασε την καθηγήτρια και την ρώτησε εάν θα μπορούσε να παρακολουθεί τα μαθήματα μαζί με το νεογέννητο μωράκι της γιατί δεν είχε που να το αφήσει. Φυσικά και η κυρία Βλάχου δέχτηκε και η Χριστίνα η μαθήτριά της έκτοτε παρακολουθεί τα μαθήματα μαζί με το μωρό της.

Ωστόσο, στο τελευταίο μάθημα η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη κάτι που αντιλήφθηκε η καθηγήτριά της. Πλησίασε λοιπόν την μαθήτριά της η οποία ήταν αγχωμένη με την φασαρία που έκανε το μωρό και αυθόρμητα το πήρε στην αγκαλιά της.

Η μικρή ηρέμησε αμέσως και έτσι το μάθημα συνεχίστηκε για την επόμενη 1,5 ώρα με την κυρία Βλάχου να κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της μαθήτριάς της για να μπορέσει να παρακολουθήσει σωστά.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Έρχονται στον Αντ1 (video)

Ένα teaser trailer είναι ο προπομπός του «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη να ετοιμάζεται να… ξυρίζει το μουστάκι του. Με ποδοσφαιρική περιβολή ο Μάρκος