Θεσσαλονίκη: Κατέβηκε από το αμάξι του και χαστούκισε γυναίκα (video)

odigos
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Εγνατία οδό της Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια, απίστευτο είναι που δημοσιοποιήθηκε καθώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν κάθε μέρα.

Ένας άντρας που οδηγούσε αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε με μια γυναίκα που οδηγούσε μηχανή, όταν ξαφνικά κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και την χαστούκισε. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το περιστατικό ερευνάται.

Πάμε να δούμε όμως τώρα, το πως οι τοποθετήσεις του συμπαρουσιαστή της Μαρίας Βούσουλα, διαχωρίζουν τις γυναίκες από τους άντρες.

Κάποια στιγμή ο Νίκος Υποφάντης, ρώτησε την Μαρία εάν τσακώνεται στον δρόμο. Εκείνη του απάντησε πως ναι, αλλά ταυτόχρονα φοβάται και λίγο οπότε λέει κάτι στην αρχή και μετά το σταματάει.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε τον σχολιασμό του Νίκου Υποφάντη αμέσως μετά: «Μιλάμε για τις γυναίκες οδηγούς τώρα, οι οποίες πρέπει να είναι ψύχραιμες, ήρεμες και τα λοιπά, η Μαρία είναι ακριβώς το αντίθετο». Με την Μαρία να τον ρωτά: «Τι έχουν οι γυναίκες οδηγοί, σε παρακαλώ στήριξε με λίγο τώρα» και ο Ν. Υποφάντης, το απογειώνει:

«Πρέπει να είναι πιο ευγενικές στο τιμόνι»! Στην αμέσως πολύ φυσιολογική ερώτηση της παρουσιάστριας, «μα αφού με βρίζει ο άλλος τι να κάνω;» ο Νίκος Υποφάντης, απαντά είτε με δόση ειρωνείας είτε με δόση χιούμορ, δεν μπορώ να διακρίνω: «Να μην απαντήσεις; Σωστό».

Τι θα λέγατε, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στα λεγόμενά μας, όσοι έχουμε δημόσιο βήμα;

Τι θα λέγατε να μην γυρνούσαμε ακόμη ένα περιστατικό 0στο οποίο άντρας άσκησε βία σε γυναίκα- στην θέση της γυναίκας και στο τι θα έπρεπε να έχει κάνει εκείνη;

Πως θα σας φαινόταν την επόμενη φορά να σχολιάζαμε το πως οι άντρες θα πρέπει να μάθουν να φέρονται και όχι οι γυναίκες να είναι πιο ευγενικές στο τιμόνι γιατί έτσι πρέπει;

Ιδέες ρίχνω.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε