Απόψε θα διηγηθούμε τρομακτικές ιστορίες… (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_mystery_tromaktiko-spiti

Επειδή μας αρέσουν τα θρίλερ κι έχουμε καιρό να δούμε, μπορούμε να παραμυθιαστούμε λίγο ή όχι, με κάποιες ιστορίες που έχουν τις δικές τους εικόνες και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Μόνος στο σπίτι, πετυχημένη συνταγή και σε απομονωμένο δάσος κατά προτίμηση το ανήλικο αγόρι πέφτοντας για ύπνο και κοιτώντας τον έναστρο ουρανό, θα δει έξω από το παράθυρό του μια τρομακτική μορφή που του ψιθυρίζει θα ξανάρθωωω. Τρέχει να τηλεφωνήσει στους γονείς του μα ως γνωστόν το τηλέφωνο είναι κομμένο. Ίσως και το ρεύμα.

Ένα καλό ζέσταμα για καμία ταινιούλα προσεχώς και οι προτάσεις συνεχίζονται πανομοιότυπα με βραδινούς περιπάτους μες στην ομίχλη όπου κάποιος βρίσκεται πίσω σου και σε παρακολουθεί. Ακούς τα βήματά του να κάνουν κρατς στα ξεραμένα φύλλα και στο χώμα αλλά γυρνώντας δε βλέπεις κανέναν. Σου φτάνει η τρομάρα που πήρες.

Δύσκολο πράγμα η μοναξιά κι οι επίδοξοι διαρρήκτες αδίστακτοι. Όταν όμως δεν αφήνουν ίχνη; Και είναι όντως κλέφτες ή πνεύματα που έρχονται από έναν άλλο κόσμο; Σημασία έχει πάντα να γλιτώνει ο πρωταγωνιστής!

Οι θόρυβοι και οι σκιές σε πρώτο πλάνο. Παραισθήσεις, παρενέργειες φαρμάκων, όνειρα, εφιάλτες, αλήθειες, ψέματα, ιστορίες τρομακτικές που άλλοτε είναι πετυχημένες άλλοτε όχι.

Όπου υπάρχει σκοτάδι υπάρχει και φως ως γνωστόν..


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας (video)

Ο Παναγιώτης Μαριολόπουλος ίδρυσε το πρώτο Μουσείο Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Ο κος Μαριολόπουλος δηλώνει έμπρακτα την αγάπη του στους δυο τροχούς. Έχει συλλέξει γύρω στις