e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Ζώδια

Προβλέψεις Ιουνίου, 1ο δεκαπενθήμερο

Ματίνα Πάτζαλη

e-mail επικοινωνίας:
mpatzali@web.de

Διανύουμε το μήνα των Διδύμων , που σημαίνει  πως είναι αναμενόμενο ο Ήλιος στο ζώδιο αυτό να έχει μια επίδραση πιο χαλαρωτική, πιο αισιόδοξη, μαζί με μία διάθεση για εναλλαγές.

Αποφεύγοντας τα σοβαρά θέματα και αναζητώντας εύπεπτες καταστάσεις και ιστορίες, προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου, προδιαθέτει για αισιόδοξα ξεκινήματα και καλές προθέσεις. Το δυνατό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, σε γήινα ζώδια, σηματοδοτεί την έναρξη ερωτικών ιστοριών, συνεργασιών υπό το πρίσμα ίσως άσκησης εξουσίας και οικονομικών χειρισμών.

Πάμε να δούμε ένα προς ένα όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φέρνει μια ανανέωση στη ζωή σου, μία διάθεση να γίνεις πιο επικοινωνιακός, να συναντηθείς με φίλους, να φύγεις ταξίδι, να είσαι σε εγρήγορση. Ωστόσο, η τεταμένη όψη της Νέας Σελήνης με το Ποσειδώνα, δημιουργεί μία θολή εικόνα στις διαθέσεις και την επικοινωνία σου.  Άλλα λές, άλλα αντιλαμβάνεται ο περίγυρος. Η Αφροδίτη με το Πλούτωνα σε ευνοική όψη, δίνει εύνοια σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, που αυτές τις μέρες θα τακτοποιηθούν. Παράλληλα, οι ευκαιρίες να προοδεύσεις σε κάθε επίπεδο, αυξάνονται. Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, θα αντιμετωπίσεις κάποια γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι και θα απαιτήσουν ευέλικτο χειρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Eυνοείσαι αρκετά απο τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία ενεργοποιεί με θετικό τρόπο, οικονομικά θέματα, όπως επιστροφές χρημάτων, απαλλαγές απο φόρους ή ελαφρύνσεις. Είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις το εργασιακό σου μέλλον, όπως αυτό θές να έχει διαμορφωθεοί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Οι όψεις  της Αφροδίτης με το Πλούτωνα και το Κρόνο, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάδρομη κίνηση, σε οδηγεί ίσως πίσω στο παρελθόν, όσον αφορά κάποιες ερωτικές καταστάσεις, αλλά και θέματα τυπικά και γραφειοκρατικά, που σε είχαν απασχολήσει, βρίσκοντας επιτέλους την  οριστική τους λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας των γενεθλίων σου , είναι πολύ σημαντικός. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, στις 3 Ιουνίου, σου υπενθυμίζει, πως θα μπορέσεις να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται, θέματα με τα αδέρφια ρυθμίζονται έτσι, ώστε σου δίνουν ανακούφιση, ενώ ίσως έχεις την ευκαιρία να κάνεις το ταξιδάκι που διακαώς καιρό τώρα ήθελες, να ξεφύγεις απο τα καθημερινά, αφήνοντας τη φαντασία σου ελεύθερη.  Αυτό που θα ήθελε την επικοινωνιακή σου ευελιξία ,είναι τα επαγγελματικά θέματα , για τα οποία ενδέχεται να υπάρξουν όχι και τόσο ξεκάθαροι στόχοι, υποχρεώσεις που αμελήθηκαν και ένα μπέρδεμα όσον αφορά το τι θέλεις. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη, σε προειδοποιεί ό, τι κάνεις, να γίνει με προσοχή και μέθοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

H Nέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, σε παροτρύνει να βγεις απο το καβούκι σου, να δεις τα πράγματα στη πραγματική τους διάσταση, να υπερνικήσεις τους φόβους και τις αναστολές σου και να επιχειρήσεις ένα τόλμημα, ένα ρίσκο , ή μία παρέμβαση.  Με την είσοδο της  Αφροδίτης  στους Διδύμους,  δημιουργείται για σένα μία ευχάριστη κατάσταση στα ερωτικά. Θα μπορέσεις να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες χωρίς ενοχές και εάν υπάρχει μία σταθερή σχέση στη ζωή σου, ίσως απαλλαγείς απο πιέσεις και ζόρια. Κατά το τέλος της εβδομάδας, η αντίθεση του Άρη απο το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αικόγερω, δείχνει αυξημένες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, αλλά και  αδιέξοδα με σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στο Καρκίνο να επηρεάζει τη διάθεση σου , γινεσαι μάλλον διστακτικός και ανασφαλής. Η Νέα  Σελήνη στους Διδύμους ωστόσο, σε κοινωνικοποιεί, ανοίγοντάς σου ευκαιρίες και ορίζοντες. Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει, σε βαραίνουν μεν, αλλά οι λύσεις και οι διέξοδοι, είναι μπροστά σου. Κοινωνικά, έχεις ευκαιρίες να λάμψεις, αν εγκαταλείψεις τις ανασφάλεις σου, ενώ υποστηρίζεσαι από φίλους ή μέσα απο ένα σύλλογο. Επίσης, θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με αυτά που σου προσφέρουν χαρά. Η αντίθεση του Άρη με το Κρόνο, είναι μία όψη που επιδρά άμεσα, από τη ψυχολογία  σου μέχρι την υγεία και τη καθημερινότητά σου. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις υπομονή και ηρεμία για να ξεπεράσεις εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, στις 3 Ιουνίου, δείχνει να σε ευνοεί, λες και η ροή της ζωής σου ακολουθεί ένα τέλεια καταστρωμένο συμπαντικό σχέδιο, ενώ υπάρχει θετική στροφή όσον αφορά τη συμπεριφορά απο συναδέλφους και προισταμένους, που  ίσως θεώρησες πως σε είχαν αδικήσει. Ειναι ικανοποιητικό, να βλέπεις καταστάσεις να γυρίζουν προς όφελός σου, τη στιγμή που είχες παραιτηθεί, χάνοντας την αισιοδοξία σου. Εάν συνεχίσεις να βάζεις σωστούς στόχους, στόχους που σου ταιριάζουν, η αλλαγή του μήνα και ειδικά το τέλος του καλοκαιριού, θα σε βρει σε εξαιρετική κατάσταση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Πλούτωνα και το Κρόνο, σε απελευθερώνει από δεσμά που σε καταπιέζουν, δίνοντας σου έμπνευση και πρόθεση  να αλλάξεις ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ανάγκη ένα χέρι βοηθείας, όσον αφορά τα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μια αναστολή, ένας δισταγμός και μία φοβία σε χαρακτηρίζει, τις μέρες αυτές του Ιουνίου. Για να μην αναγκαστείς να δείς ευκαιρίες για άνοδο να χάνονται, αξιολόγησέ τις σωστά και παράλληλα εξάσκησε τη γοητεία και την πειθώ σου. Γιατί όλα διαπραγματεύσιμα είναι τις μέρες αυτές.      Άτομα που έχεις στη καρδιά σου, θα χρειαστούν τη συμπαράσταση σου, αυτός όμως δεν είναι λόγος να παραμελήσεις τις δικές σου ανάγκες. Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, θα είναι ευνοική ίσως μαζί σου, τόσο ώστε να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι ή ένα σεμινάριο που τόσο καιρό επιθυμείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο Καρκίνο, μπορεί να μην είναι ό,τι πιο ιδανικό, αλλά τουλάχιστον σου δίνει την ευκαιρία να καλυφθείς, αν για κάποιο θέμα νιώθεις εκτεθειμένος, να καταστρώσεις μία πιο ύποουλη στρατηγική και προσέγγιση ή να καραδοκείς πότε να επέμβεις για να δρομολογήσεις ένα θέμα ή μία κατάσταση. Τη στιγμή αυτή μαζεύεις δυνάμεις και δεν αντιδράς άμεσα στις επιθέσεις κάποιων τρίτων που θεωρείς πως σου επηρεάζουν τη ζωή.  Οι κρυμμένοι εχθροί δεν είναι παιχνίδι της φαντασίας σου, είναι αποτελέσματα λάθους χειρισμού και συμπεριφοράς στο παρελθόν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία σε ευνοεί σε θέματα συνεργασιών και επικοινωνίας, ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Tις μέρες αυτές, ίσως αλλάξεις λίγο την οπτική με την οποία βλέπεις τα πράγματα και ειδικά αυτά που θεωρείς δεδομένα. Γιατί δεν είναι. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομό σου οίκο, αυτόν δηλαδή της συνεργασίας και της δέσμευσης. Που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα θέματα αυτά, έχεις την εύνοια και την τύχη των ουρανών. Όλα αυτά με τη φιλική συμμετοχή του Δία στο ζώδιό σου, που ενώ περιπλέκεται σε όψη τεταμένη με τη Νέα Σελήνη, ωστόσο η επίδραση μόνο αρνητική δεν είναι. Ίσως σκέφτεσαι να δεσμευτείς με αγαπημένο άτομο, ή και να ξεκινήσεις μία εργασία που είναι διακαής πόθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σα να θεωρείς πως η ζωή έχει ύπαρξη μόνο όταν το πορτοφόλι είναι γεμάτο και το όνομά σου στέκεται ψηλά στην ιεραρχία. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Πλούτωνα απο τη μία, σου θυμίζει πως η τύχη δε σε έχει εγκαταλείψει, ανανεώνοντας έναν έρωτα ή σώζοντας μία ταλαιπωρημένη σχέση, ενώ απο την άλλη, η Νέα Σελήνη, ρίχνει ένα βλέμμα στη καθημερινότητα σου και σε βοηθά να αλλάξεις όλα εκείνα που σε ενοχλούν. Είτε είναι ο καναπές στη γωνία,  ο πόνος στη μέση, είτε κάποιοι συνάδελφοι. Γεγονός είναι πως οι πλανητικές επιρροές του Ιουνίου, θα σε κάνουν λίγο να μεμψιμοιρείς, ωστόσο θα πρέπει να γίνεις πιο ανθρώπινος και δίκαιος, αναγνωρίζοντας και στους άλλους ελαφρυντικά και δίκιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγές και θετικές εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό, αλλά και στον κοινωνικό τομέα, προβλέπονται. Νιώθεις την ανάγκη να κατευθύνεις τη ζωή σου διαφορετικά, απ ότι μέχρι τώρα συμβαίνει, γι αυτό χρειάζεσαι οργάνωση, πρόγραμμα και σχέδιο. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά, ρίχνοντας φως, ώστε να βρείς ίσως το άλλο σου μισό, να αναζητήσεις ικανοποίηση απο μια επαγγελματική συμφωνία ή εξέλιξη και να βελτιώσεις σχέσεις και ποιότητα συναναστροφών. Ενδέχεται να βρεθείς πολύ γρήγορα μέσα σε μία ερωτική κατάσταση, που ούτε θα έχεις καταλάβει πότε δημιουργήθηκε.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί να βελτιώσεις, να αλλάξεις ή να ομορφύνεις το προσωπικό σου χώρο, σα μία ένδειξη πως έχεις ανάγκη απο καλαισθησία στη ζωή σου. Ευκαιρία να διαθέσεις ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σου και γενικά σε αυτούς που νομίζεις πως οι υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα σας έχουν απομακρύνει. Προγραμμάτισε μία συγκεκριμένη μέρα, την οποία θα τη περάσεις με τους φίλους. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου, τα οποία βελτιώνονται με διάφορους τρόπους. Aυτό που τώρα σχεδιάζεις, ίσως γνωρίζει ένδοξες στιγμές. Δείξε μόνο προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία, μιας και ο Δίας εμπλέκεται. Σημαντικό είναι να καταλαβαίνεις τα κρυφά νοήματα γύρω σου, όταν ξέρεις πως κάποιοι σου κρύβουν την αλήθεια, αφού ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας  τετραγωνίζει τη Νέα Σελήνη.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!