Αυτός είναι ο απόλυτος εφιάλτης του Μπραντ Πιτ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
brand-pitt

Προβληματισμένος είναι ο Brad Pitt, ο οποίος, όπως έχει εξομολογηθεί σε δικούς του ανθρώπους, φοβάται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Angelina Jolie θα πάρει τα έξι παιδιά τους και θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο.

Η κόντρα του πρώην ερωτευμένου ζευγαριού αναζωπυρώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν η Angelina Jolie κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα, στα οποία υποστηρίζει ότι ο Brad Pitt δεν έχει καταβάλει  διατροφή για τα παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια, όσο είναι δηλαδή χωρισμένοι, ισχυρισμό που ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά.

Ο Brad Pitt από την πλευρά του υποστηρίζει ότι έχει δώσει πάνω από 1.000.000 ευρώ για τα παιδιά αυτό το διάστημα και πως έχει δανείσει στην Τζολί περίπου 7.000.000 ευρώ για την αγορά σπιτιού. «Δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε τίποτα. Είναι και πάλι έτοιμοι και οι δύο να πιαστούν από τον λαιμό» αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή που δεν κατονομάζεται. «Δεν είναι μυστικό ότι η Αντζι θα ήθελε την πλήρη κηδεμονία των παιδιών και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Αν και έχει τη φυσική κηδεμονία, δεν μπορεί, ως έχει η κατάσταση, να μετακομίσει χωρίς τη συναίνεση του Μπραντ. Αυτός, από τη μεριά του, δεν θέλει να χρειάζεται να πετάξει οκτώ με εννέα ώρες κάθε φορά για να δει τα παιδιά του. Προσπαθεί να διατηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση».

Οι δικηγόροι του ηθοποιού χαρακτήρισαν την ανακοίνωση της Angelina Jolie για το θέμα της διατροφής «μη απαραίτητη» και την απέδωσαν σε μια όχι και τόσο διακριτική προσπάθειά της να δημιουργήσει θέμα για τα μίντια.

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε