Ποια star του Hollywood χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Silhouette over white with clipping path. Business Woman with Briefcase.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο ακούμε για τον γάμο της ηθοποιού με τον σύντροφό της και περιμένουμε πως και πως για την στιγμή που θα τη δούμε ντυμένη νυφούλα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και μάλλον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται πως θα περιμένουμε αρκετά, αφού αυτός ο γάμος πιθανότατα να μην συμβεί ποτέ.

Αυτό μας έδωσε τουλάχιστον να καταλάβουμε, το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που θέλει την ηθοποιό και τον σύντροφο της, να χωρίζουν λίγο πριν από τον γάμο τους κι εκείνη να μένει και πάλι μόνη και προδομένη. Ο λόγος για τη Sandra Bullock και τον Bryan Randall, που από εκεί που θα τους βλέπαμε αγκαζέ στης εκκλησιάς την πόρτα και πιο ευτυχισμένους από ποτέ, τελικά δεν θα τους δούμε καθόλου.

Φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει χωρίσει ή για την ακρίβεια θέλουν τον Bryan να παράτησε την 53χρονη ηθοποιό λίγο καιρό πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Στο ίδιο περιοδικό μάλιστα αναφέρεται πως εκείνη είναι απαρηγόρητη και πολύ στεναχωρημένη που για μία ακόμη φορά προδόθηκε από κάποιον.

Αν πράγματι αυτό ισχύει, θα συμφωνήσουμε πως είναι πολύ άσχημο και στενάχωρο. Γι’ αυτό ελπίζουμε να είναι μόνο φήμες και τίποτα παραπάνω.

πηγή

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι