“Άγριες Μέλισσες” – Δρόσω VS Ασημίνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Άγριες-Μέλισσες-ΑΝΤ1-741x486

Μακελειό στο σημερινό επεισόδιο

Η απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν στο Παρίσι, οδήγει τη Δρόσω και τον Κωνσταντή στην απόφαση να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον τους. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος  αναχωρούν για το Παρίσι και ο έρωτάς τους δείχνει να αναθερμένεται.. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής καταφτάνουν στη γαλλική πρωτεύουσα έτοιμοι να πολεμήσουν για τον Σέργιο και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Νικηφόρος παίζει το τελευταίο του χαρτί . Προτείνει στον Κωνσταντή να του παραχωρήσει την περιουσία που του αναλογεί και να γίνει εκείνος ο συνεχιστής του Δούκα με αντάλλαγμα να σταματήσει να βοηθάει τη Δρόσω. Ο Κωνσταντής όμως δεν είναι διατεθειμένος να προδώσει τη Δρόσω και δεν αντιδρά θετικά στη δωροδοκία.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι