Ελλάδα

Άννα Ανδριανού: Ο πατέρας μου μού έλεγε να μη γίνω ηθοποιός (video)

H αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα

«Ποτέ δε μου έλεγε τι να κάνω. Δεν ήταν καθόλου εξουσιαστικός», δηλώνει η Άννα Ανδριανού, μιλώντας για τη σχέση της με τον πατέρα της, Νίκο Βασταρδή, τις “χρυσές” συμβουλές του, τον “φόβο” του να μην την “πληγώσει” η φύση της υποκριτικής αλλά και για τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του που συνέβαλε και στην επιλογή του επαγγέλματος από την ίδια.

«Έπαθα αυτοάνοσο νόσημα και δε μπορούσα να περπατήσω», εξομολογείται η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της, Νίκου Βασταρδή. Η βοήθεια του ομοιοπαθητικού αλλά και η συμβολή και στήριξη του συζύγου της, Γιάννη Μπότση.

«Για μένα οικογένεια είναι δύο άνθρωποι. Δεν γνώρισα ποτέ τους γονείς μου μαζί. Είχαν, όμως, πολύ καλή σχέση. Η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν πολύ ισχυρή», αποκαλύπτει η γνωστή θεατρική συγγραφέας, αναφερόμενη στον χωρισμό των γονιών της, τις σχέσεις που είχε η ίδια μαζί τους αλλά και τις άριστες σχέσεις που είχε η μητέρα της με τον πατέρα της αλλά και την οικογένεια που είχε δημιουργήσει με τη δεύτερη σύζυγό του. Η επιθυμία της να μη δημιουργήσει οικογένεια λόγω του χωρισμού των γονέων της.

Τα σοκαριστικά λόγια του πατέρα της μετά τον θάνατο του αδερφού της, Μάριου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, η εξαιρετική σχέση που είχε μαζί του, η “αδυναμία” αλλά και η αγάπη της για τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της και μητέρα του αδερφού της. στήριξη της μητέρας της στον πατέρα της αλλά και τη δεύτερη σύζυγό του, αλλά και η αμοιβαία αγάπη μεταξύ τους. Οι διδαχές των γονιών της που την έκαναν να κατανοήσει καλύτερα τον αλληλοσεβασμό και την αληθινή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων.

«Τσακωθήκαμε αλλά λίγο καιρό αργότερα στηρίζαμε ο ένας τον άλλον», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Βούρο. Η “διστακτική” πρόταση του συζύγου της Γιάννη Μπότση για τον ρόλο του Γιάννη Βούρου στις «Επιθυμίες» αλλά και η ενδεχόμενη “ζήλια”.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!