Έξαλλος ο Δ. Σκουλός για την ατάκα της Κρανά! Δείτε πώς αντέδρασε! (video)

skoulos
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα!!!

Στο Happy Day μίλησε ο φωτογράφος και κρίτης του GNTM Δημήτρης Σκουλός! Ο αυστηρός κριτής μίλησε για όλα! Για τα φαβορί και τις δικές του προτιμήσεις ο κριτής είπε:  «Έχω ξεχωρίσει κάποια κορίτσια που μπορεί να φτάσουν στον τελικό, αλλά κάτι γίνεται και αλλάζω γνώμη… Θα δείτε ότι κάποια κορίτσια που λέμε «Αμάν αυτά τα κορίτσια πάνε τελικό… ξαφνικά κάτι γίνεται και αντιστρέφονται τα πράγματα…»!

Φυσικά και ο “δαιμόνιος” δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για την περσινή νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν και την επιλογή της να ερμηνεύσει Ίψεν! Ατάραχος και μετρημένος ο Σκουλός απάντησε: «Και η Σαρλίζ Θερόν από μοντέλο ξεκίνησε και έγινε ηθοποιός»! Σωστός ο Δημήτρης!

Και τελείωνοντας η μίνι αυτή συνέντευξη ζητήθηκε απο τον κριτή h γνώμη του για την ατάκα της Κρίστι Κρανά “αυτό δεν είναι κάστινγκ μοντέλων αλλά κομπάρσων”! Ο φωτογράφος με διάθεση ειρωνίας και χιούμορ είπε: «Έχεις πάει σε κάστινγκ κομπάρσων να μας πεις πώς είναι γιατί εγώ δεν έχω πάει… Αυτός που σου το είπε να μας πει πώς είναι… »!

Όταν ενημερώθηκε απο τους δημοσιογράφους, πως το είπε η Κρίστι Κρανά… Δείτε πώς αντέδρασε;

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Ισπανία: Καίγεται η Αβίλα (video)

Δείχνουν να μην τελειώνουν οι πυρκαγιές στην Ισπανία. Η δασική περιοχή της Αβίλα καίγεται και παρά τους πεντακόσιους πυροσβέστες και τα 33 αεροπλάνα, το δύσβατο