Έτερος Εγώ: Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκαλύπτει αν έχει κοινά με τον ρόλο του κ. Λαΐνη (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
profile_original (9)

Eκπληκτικός στον ρόλο του καθηγητή ο Δαδακαρίδης

Δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την ασυναγώνιστη επιτυχία που καταγράφει η σειρά «Ετερος Εγώ» ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εμφάνισή του στους Γιαννούτσο-Βαμβακάρη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα κοινά που έχει με τον καθηγητή Λαΐνη, τον οποίο υποδύεται.

Μίλησε επίσης για την ταινία που σάρωσε σε βραβεία, τηλεθέαση απέναντι σε τελικούς reality, αλλά και σε εισιτήρια και το πόσο εκείνη τον επηρέασε στη μετέπειτα ζωή του. Παράλληλα, σχολίασε και την ελληνική πραγματικότητα στην τηλεόραση και τις δύσκολες συνθήκες που περνάει το θέατρο.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξηγεί γιατί στην προσωπική ζωή του θεωρεί τη μοναξιά ερωμένη του, παράλληλα μιλάει για τη σχέση που έχει με τα social media ενώ τέλος, αναφέρεται στο αν θυμώνει και γιατί.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,