Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο μας που δε θα πιστεύετε τί έχουν κάνει (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
bourdoumis1-1200x844

O ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας για τον ρόλο που κλήθηκε να παίξει όταν «έφυγε» ο αδερφός του, ενώ εκμυστηρεύεται ότι δεν πρόλαβε να του πει ένα ακόμα “σ’αγαπώ”…

Περιγράφει επίσης την πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγο του –Λένα Δροσάκη– ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στη σκηνή νυχτερινού κέντρου.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα στο πλαίσιο των καταγγελιών στο χώρο του θεάματος, μιλάει για την προσωπική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης, που βίωσε στη δραματική σχολή όπου φοιτούσε ως μαθητευόμενος. Σημειώνεται, ότι η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2021.

 Μιλάει επίσης για τη συνεργασία του με τον Κώστα Γαβρά και τον ρόλο του ως Αλέξης Τσίπρας, στην ταινία «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι