Απόστολος Ρούβας: Ο Σάκης χάρηκε όταν έμαθε ότι θα μαγειρεύω σε εκπομπή (video)

57u
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Mοιάζουν πολύ αλλά στα επαγγελματικά καθόλου

«Κάποιοι μας μπέρδευαν στην αρχή, αλλά όταν με πρόσεχαν καλύτερα καταλάβαιναν πως υπάρχει κάποια διαφορά», λέει ο Απόστολος Ρουβάς, αναφερόμενος τόσο στη χαρά που αισθάνθηκε ο Σάκης όταν πληροφορήθηκε πως θα συμμετέχει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όσο και στη μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους.

«Η μαγειρική δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητη. Όταν ωρίμασα κατάλαβα ότι μου αρέσει και ήθελα να την εξελίξω», εξομολογείται ο Απόστολος Ρουβάς, μιλώντας για την πρώτη φορά που εργάστηκε ως σεφ σε πιτσαρία στα 18 του χρόνια, χωρίς καμία εμπειρία καθώς και για την απόφασή του να εξελίξει περαιτέρω τη μαγειρική φοιτώντας και σε σχολή.

«Ήμουν 7 ετών όταν χώρισαν. Μετά μείναμε με τη μητέρα μας», εξομολογείται ο σεφ, μιλώντας τόσο για τη δυσκολία του να “συνηθίσει” το διαζύγιο των γονιών του όσο και για την αδυναμία που έχει και στους δύο. Τέλος, αναφέρθηκε και στην καλή σχέση που έχουν με τον τέταρτο αδερφό τους, Νικόλα, που απέκτησε ο πατέρας τους από τον δεύτερο γάμο.

«Θέλω η σύντροφός μου να φροντίζει τον εαυτό της και μένα», δήλωσε ο αγαπημένος σεφ, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που ψάχνει σε μία γυναίκα και τονίζοντας την επιθυμία του να κρατά την προσωπική του ζωή για τον εαυτό του.

«Έκανα τον κομπάρσο σε ταινία του BBC, όταν ήμουν μικρός. Πήρα 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο», λέει ο Απόστολος, αναφερόμενος στην παραγωγή του BBC, «Η οικογένειά μου και τα άλλα ζώα», όπου είχαν συμμετάσχει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Κερκυραίοι. Ο ίδιος τόνισε πως δεν είχε ποτέ την ανάγκη να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου, παρότι η οικογένειά του ήταν καλλιτεχνική.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Μύκονος: Τέσσερις μερίδες = 1.400 ευρώ (video)

Εντάξει, είπαμε, κοσμοπολίτικο, κυριλέ (κιτς συχνά αλλά οκ) ακριβό….. Αυτή είναι η Μύκονος κι όποιος αντέξει. Όμως, πληθαίνουν πλέον τα παράπονα των επισκεπτών που πληρώνουν

Σάλτο για να ανέβει στο πλοίο (video)

Ο άνδρας καθυστέρησε να φτάσει στον Πειραιά για να επιβιβασθεί στο πλοίο που θα τον έπαιρνε μακριά από την πρωτεύουσα. Φτάνοντας στην αποβάθρα, διαπίστωσε πως