Απόστολος Ρούβας: Ο Σάκης χάρηκε όταν έμαθε ότι θα μαγειρεύω σε εκπομπή (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
57u

Mοιάζουν πολύ αλλά στα επαγγελματικά καθόλου

«Κάποιοι μας μπέρδευαν στην αρχή, αλλά όταν με πρόσεχαν καλύτερα καταλάβαιναν πως υπάρχει κάποια διαφορά», λέει ο Απόστολος Ρουβάς, αναφερόμενος τόσο στη χαρά που αισθάνθηκε ο Σάκης όταν πληροφορήθηκε πως θα συμμετέχει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όσο και στη μεγάλη ομοιότητα μεταξύ τους.

«Η μαγειρική δεν περνούσε ποτέ απαρατήρητη. Όταν ωρίμασα κατάλαβα ότι μου αρέσει και ήθελα να την εξελίξω», εξομολογείται ο Απόστολος Ρουβάς, μιλώντας για την πρώτη φορά που εργάστηκε ως σεφ σε πιτσαρία στα 18 του χρόνια, χωρίς καμία εμπειρία καθώς και για την απόφασή του να εξελίξει περαιτέρω τη μαγειρική φοιτώντας και σε σχολή.

«Ήμουν 7 ετών όταν χώρισαν. Μετά μείναμε με τη μητέρα μας», εξομολογείται ο σεφ, μιλώντας τόσο για τη δυσκολία του να “συνηθίσει” το διαζύγιο των γονιών του όσο και για την αδυναμία που έχει και στους δύο. Τέλος, αναφέρθηκε και στην καλή σχέση που έχουν με τον τέταρτο αδερφό τους, Νικόλα, που απέκτησε ο πατέρας τους από τον δεύτερο γάμο.

«Θέλω η σύντροφός μου να φροντίζει τον εαυτό της και μένα», δήλωσε ο αγαπημένος σεφ, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που ψάχνει σε μία γυναίκα και τονίζοντας την επιθυμία του να κρατά την προσωπική του ζωή για τον εαυτό του.

«Έκανα τον κομπάρσο σε ταινία του BBC, όταν ήμουν μικρός. Πήρα 20.000 δραχμές και αγόρασα το πρώτο μου ποδήλατο», λέει ο Απόστολος, αναφερόμενος στην παραγωγή του BBC, «Η οικογένειά μου και τα άλλα ζώα», όπου είχαν συμμετάσχει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι Κερκυραίοι. Ο ίδιος τόνισε πως δεν είχε ποτέ την ανάγκη να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης ή του κινηματογράφου, παρότι η οικογένειά του ήταν καλλιτεχνική.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται την μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2018, Netta!

Η Netta είναι η πρωτοποριακή superstar που μόνο με το τραγούδι της “Toy” σημειώνει 157.000.000 χτυπήματα στο Youtube. Το νέο εθιστικό τραγούδι της Netta είναι το bop🔥 “CEO”. Η δημοφιλής Netta κυκλοφορεί το “CEO”, ένα powerhouse pop κομμάτι