Γίαννης Τάσσιος: Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος που λέει την αλήθεια (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
ymt

Η οποία όμως ενοχλέι πάντα

“Και η αλήθεια πονάει. Είναι “χύμα”. Δεν είχαμε ποτέ αντιπαράθεση. Έχουμε καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό», αποκαλύπτει ο Γιάννης Τάσσιος για τον Τριαντάφυλλο αλλά και τη σχέση μεταξύ τους.

Έξι χρόνια προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί! Ήταν ψυχοφθόρο. Ήταν να γίνει κι έγινε. Όταν γέννησε η γυναίκα μου μόνο εμένα άφησαν να μπω», λέει ο Γιάννης Τάσσιος, μιλώντας για την δυσκολία που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του να αποκτήσουν παιδί κάνοντας εξωσωματικές για 6 χρόνια. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο τρόπο που ο κουμπάρος του έφτασε στον γάμο του για να… προλάβεi.

Εγώ ήμουν αρνητής του κορωνοϊού και της μάσκας στην αρχή. Τα κορόιδευα όλα αυτά», εξομολογείται ο τραγουδιστής, αναφερόμενος στις δυσκολίες της ασθένειας από την οποία νόσησε η οικογένειά του αλλά και φιλικά πρόσωπα. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως αυτό τον έκανε να καταλάβει την πραγματικότητα της κατάστασης και να πάψει να είναι αρνητής του ιού.”

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,