ΓΙώργος Καπουτζίδης για την Αγγελική Λάμπρη: Αρχικά είδα αρνητικά την απόφαση για το Survivor (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
profile_original

Ο συμπαθής ηθοποιός μίλησε για όλα σε συνέντευξη του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για τη συμμετοχή της καλής του φίλης, Αγγελικής Λάμπρη στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης. Σημειώνει ότι αρχικά είδε αρνητικά την απόφασή της αλλά κατόπιν, κατάλαβε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνη

Μιλάει επίσης για το πώς οι γονείς του αντιμετώπισαν ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, για το πώς μπορεί να απομάκρυναν ανθρώπους που ήταν επικριτικοί ως προς τη δική του αποκάλυψη καθώς επίσης αναφέρεται και στον ρόλο της πολιτείας και του κράτους ως προς αυτό το ζήτημα της ισότητας.

 Αναφέρθηκε και για την ισότητα των φύλων στην Ελλάδα που «είναι μόνο στα χαρτιά» και πρέπει καθένας να την εντυπώσει βαθιά μες το μυαλό του. Παράλληλα, σημειώνει ότι η Σοφία Μπεκατώρου πρέπει να αποτελεί πρότυπο για κάθε νέα κοπέλα.

Ο γνωστός σεναριογράφος-ηθοποιός μιλάει για τη σειρά την οποία γράφει και αποκαλύπτει ποιο θα είναι το περιεχόμενό της ενώ σημειώνει ότι σκοπεύει να τη δώσει και στο εξωτερικό.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι