Γιώτης – Κυανός: Πόλος έλξης επωνύμων οι εμφανίσεις τους στο υπαίθριο North Summer (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
north-summer7

Το αδιαχώρητο κόσμου, με πολλές επώνυμες παρουσίες, προκαλείται στο North Summer στη Βαρυμπόμπη, όπου εδώ και τρεις εβδομάδες εμφανίζονται με επιτυχία, ο Δημήτρης Γιώτης και ο Κυριάκος Κυανός

Ο επιχειρηματίας Νίκος Σπυρίδωνας, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της διασκέδασης, δημιουργώντας δίπλα από το ιστορικό «Έμπατη», τα πρώτο υπαίθριο hot spot, παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα!!!

Το βράδυ του Σαββάτου, το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, βίωσε μοναδικές στιγμές κεφιού, με την άφιξη του Λευτέρη Πανταζή, που όταν του δόθηκε το μικρόφωνο, προκλήθηκε «έκρηξη» γλεντιού.

Το θερμόμετρο «χτύπησε» κόκκινο όταν ο Δημήτρης Γιώτης και ο Κυριάκος Κυανός έδωσαν το μικρόφωνο και στον Ματθαίο Γιαννούλη, ενώ οι δύο καλλιτέχνες, ευχαρίστησαν από καρδιάς τους επώνυμους φίλους τους, αλλά και σπουδαίους ανθρώπους της ελληνικής δισκογραφίας, όπως οι μετρ των επιτυχιών Ηλίας Φιλίππου και Κυριάκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Θοδωρής Μακρίδης.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε