Δημήτρης Μπέλλος τι λέει στην συνέντευξη που έδωσε στο You (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
profile_original (6)

“Δεν είχα προγραμματίσει αυτό που συνέβη ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία.”

Το Πρωινό σχολίασε την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “YOU” ο Δημήτρης Μπέλλος

Βγαίνοντας πια από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια, έπεσες από τα σύννεφα με τις δηλώσεις συμπαικτών σου;

Με πολλούς έπεσα πάνω, κάτω, πλάγια από τα σύννεφα! (γέλια) Δεν περίμενα με τίποτε να χρησιμοποιούν για μένα διάφορα κοσμητικά επίθετα. Έλεγε, για παράδειγμα, ο Γιώργος ότι κρυβόμουν πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας, ποιος, ο Γιώργος που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους της αρραβωνιαστικιάς του, την οποία αποκαλούσε συνέχεια «το μωρό μου»! Δεν είχα προγραμματίσει αυτό που συνέβη ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία. Μας προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, κάποιους τους πείραζε αυτό και μας ζήλευαν. Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή.

Πιστεύεις ότι με τη συμπεριφορά της σε εκδικήθηκε στη συνέχεια για την απόρριψη, ειδικά όταν είδε ότι έγινες ζευγάρι με τη Μαρία;

Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο! (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ)

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,