Ε.Καρναβά: GNTM, η άσχημη συμπεριφορά των FF και η συγγνώμη…(video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kraksimo_gntm2019

To κορίτσι που συζητήθηκε στο G.N.T.M μιλάει για όλα

Μεσάνυχτα” αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα η Ελευθερία Καρναβά και πιό συγκεκριμένα στην Ελεονώρα Μελέτη! Διαβάστε και δείτε τι είπε στην κουβέντα που είχαν με την δημοσιογράφο!

“Στο GNTM ήμουν πολύ αγχωμένη. Ο σύντροφός μου έκανε χιούμορ στο τηλεφώνημά μας. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόσο έκταση το θέμα. Του είπα ότι δεν έπρεπε να το πει αυτό και να κάνει πλάκα και ότι πρέπει να μιλήσει σοβαρά. Την επόμενη φορά που μιλήσαμε μου ζήτησε συγγνώμη που το είπε αυτό», είπε αρχικά η Ελευθερία Καρναβά με την Ελεονώρα Μελέτη να την ρώτάει πόσο καιρό είναι μαζί.

Ε.Κ «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό»

Ε.Μ«Δεν έχετε χωρίσει, να υποθέσω»

Ε.Κ«δεν ξέρω».

Για το παιχνίδι και τις συμπάικτριές της η Ελευθερία τόνισε:

«Αν με τις FF δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Στην αρχή δεν το πήρα πολύ σοβαρά και πίστευα ότι θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Εγώ καθόμουν με τις φίλες μου πάντα και πήγαινα αργά στο δωμάτιο για να κοιμηθώ. Επαγγελματικά με βοήθησε το GNTM, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Θα μου άρεσε πολύ να έφευγα στο εξωτερικό!

Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν»

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,