Ε.Χριστοπούλου – Tα unfollow με Καγιά, το GNTM και οι σχέσεις που δεν υπήρξαν ποτέ

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
elena-xristopoulou

“Ήξερα εξ αρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί”

Η προηγούμενη τηλεοπτική σου εμπειρία ήταν στο GNTM. Πού πέρασες καλύτερα;

Δεν τα ξεχωρίζω, γιατί και τα δύο είναι κομμάτια του εαυτού μου. Το GNTM είναι η δουλειά μου, είμαι εγώ. Εννοώ πως είναι κομμάτι της πραγματικής μου δουλειάς αυτό που έκανα εκεί. Το My Style Rocks έχει επίσης να κάνει με τα ρούχα, που είναι άλλο κομμάτι της δουλειάς μου.

Όταν κάναμε αυτή τη φωτογράφηση, συζητιόταν έντονα αν θα επιστρέψεις στο GNTM μετά το My Style Rocks. Δεν είχες κάποια απάντηση. Σήμερα έχει αλλάξει κάτι;

Δεν έχει αλλάξει κάτι. Βέβαια, το GNTM ήταν ένας κύκλος που έκλεισε υπέροχα. Έκανα αυτό που έπρεπε, έκαναν και αυτοί αυτό που έπρεπε και περάσαμε δύο σεζόν πάρα πολύ ωραία. Τώρα κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ να ξανακάνω GNTM. Εξάλλου, εγώ GNTM έχω κάθε μέρα στη ζωή μου.

Με τη Βίκυ Καγιά και τα περιβόητα unfollow, τι έχει συμβεί;

Για τη Βίκυ το συζήτησα, το είπα, το ανέλυσα. Τι άλλο να πω παραπάνω; ‘Ο,τι έγινε, έγινε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Τα unfollow έγιναν πρόσφατα ή απλώς τα ανακαλύψαμε τώρα;

Είναι κάτι που ανακαλύψατε τώρα.

Έχεις μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας σας με τη Βίκυ;

Όχι, αλλά δεν είχαμε γενικώς άλλες σχέσεις. Πώς να στο πω, δεν ψάχνω να κάνω φίλους από τη δουλειά μου. Έχω, δεν θέλω άλλους.

Πολλές φορές αναγκαζόμαστε στη δουλειά να συνυπάρξουμε με ανθρώπους που μπορεί να μην ταιριάζουμε. Σου συνέβη κάτι τέτοιο στο GNTM;

Ήξερα εξ αρχής ποιοι άνθρωποι θα είναι εκεί. Είναι όλοι τους επαγγελματίες, άριστοι στη δουλειά τους και τα πήγαμε μια χαρά όσο δουλεύαμε μαζί. Μετά απλώς αλλάζουν οι περιστάσεις, οι συνθήκες, η ζωή. Και αν θέλεις να είσαι συνεπής ως άνθρωπος, κάνεις αυτό που πιστεύεις.

Αυτά είπε η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας για όλους και για όλα στο περιοδικό Down Town

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι