Αντελίνα για Μενεγάκη: Ο καθένας είναι αναντικατάστατος»

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
antelina

Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός

Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που σε θέλουν επίδοξη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη πώς τα εισπράττεις; Πώς αντιδράς;

Τα διαβάζω κι εγώ. Η Ελένη Μενεγάκη είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Μια πολύ λαμπερή γυναίκα που έχει να δώσει ακόμη πολλά. Την ευχαριστώ που άνοιξε την πόρτα της και την καρδιά της και την εκπομπή της, και έχουμε πει πολλά. Η Ελένη Μενεγάκη έχει χιλιόμετρα καριέρας. Θεωρώ λοιπόν πολύ άσχημο αυτό που λέγεται και γράφεται. Δεν αξίζει ούτε στην Ελένη Μενεγάκη ούτε σε μένα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια σχολή από μόνη της, εγώ ξεκινώ τώρα. Δεν είμαι αντικαταστάτρια κανενός. Ο καθένας είναι αναντικατάστατος. Εύχομαι λοιπόν στην Ελένη το αστέρι της να λάμπει για πάρα πολλά χρόνια ακόμη.

Ξεκίνησες από μικρότερους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα σε ζωντανές εκπομπές. Πιστεύεις πως αυτή η προϋπηρεσία θα λειτουργήσει θετικά στη νέα σελίδα της καριέρας σου στον Alpha;

Η προϋπηρεσία λειτουργεί πάντα θετικά. Από μικρό παιδί λάτρευα την τηλεόραση. Καθόμουν μπροστά στο σύνθετο της γιαγιάς σε ένα προπολεμικό ραδιόφωνο κι έκανα την παρουσιάστρια. Το όνειρό μου ήταν να μπω στην τηλεόραση και το κατάφερα. Ήταν επιλογή μου να ξεκινήσω από τα χαμηλά. Εννοώ από μικρότερα κανάλια. Ήταν τεράστια σχολεία. Έκανα τα πάντα. Παρουσίαση, ρεπορτάζ, μοντάζ, αρχισυνταξία.

Αυτά ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη σε συνέντευξη που έδωσε στο «TV Έθνος» και τον Αλέξη Μίχα

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε