Η Naya προκαλεί «καύσωνα» με το μαγιό και το νέο της τραγούδι (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
naya

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα στη θέα της Naya αλλά και στο άκουσμα του νέου της τραγουδιού, που σαρώνει στο YouTube αλλά και στην αγάπη του κόσμου! 

Το ανεβαστικό τσιφτετέλι της, με τίτλο «Σε ποιο κρεβάτι», σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και του Γιάννη Ιερεμία, και στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και του Valentino, που κυκλοφόρησε από τη Siganos Music, μέσα σε ενάμιση μήνα κυκλοφορίας του, κατάφερε να ξεπεράσει τις 500.000 προβολές στο YouTube, κάνοντας τη Naya, να αγαπηθεί και ως λαϊκή ερμηνεύτρια ! 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, παράλληλα με το ερμηνευτικό της ταλέντο, ξεσηκώνει και με τις τέλειες αναλογίες της, κερδίζοντας τα πιο κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της, τόσο για τα τραγούδια της, όσο και για τις «καυτές» φωτογραφίες με μαγιό, που ανεβάζει στα social media της, το φετινό καλοκαίρι!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,