Κωσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
4567jfn

O ηθοποιός τα είπε όλα για όλους

Στον καναπέ της εκπομπής «Μεσάνυχτα» ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Θεό αλλά και τον θάνατο.

«Είμαι αφοσιωμένος στις γυναίκες», τονίζει ο ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, μιλά για τις σχέσεις τους με τις πρώην συζύγους του αλλά και για την θέση του ως προς τη συνεπιμέλεια. Παράλληλα, αναφέρεται και στα ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία και υποστηρίζει υπογραμμίζοντας πως «ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που αγαπά».

H απώλεια της Τζένης Καρέζη, το πένθος και η δυσκολία του πατέρα του Κώστα Καζάκου μετά τον θάνατό της αλλά και τα “τείχη” που “ύψωσε” ο ίδιος για να προστατευτεί.

«Αν φύγει τελείως ο έρωτας μετά δεν είναι σωστή η σχέση», τονίζει ο ηθοποιός και μιλά για τις σχέσεις του με τις πρώην συζύγους του αλλά και για τους λόγους χωρισμού από αυτές. Τα λόγια του για τον έρωτα και την αγάπη.

«Πιστεύω πως πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο και όχι να τον εκμεταλλευόμαστε», αποκαλύπτει ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην πολιτική του ιδεολογία και αιτιολογώντας το γιατί δε θα πολιτευόταν. Η προσέγγιση που του είχε γίνει για τον χώρο της πολιτικής και η άρνησή του.

«Πίστευαν ότι θα γίνω μουσικός και εγώ τους τα “γύρισα”. Στον χώρο δε μου συγχώρεσαν κανένα λάθος, λόγω του ονόματός μου», αποκαλύπτει ο αγαπημένος ηθοποιός, ενθυμούμενος τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, την αντίδραση των γονιών του αλλά και την “παγίδα” του γνωστού ονόματος, που «δημιουργεί στους άλλους μεγάλες προσδοκίες».

«Άλλο είναι η υποκριτική και άλλο η υποκρισία», τονίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, αναφερόμενος στην τάση που υπάρχει τον τελευταίο καιρό να χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη λέξη με αρνητικό πρόσημο, κυρίως στα ριάλιτι. Η “ιδιαιτερότητα” των καλλιτεχνώv ως χαρακτηριστικό της τέχνης.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος περιγράφει το άγνωστο ατύχημα που είχε στο παρελθόν και το οποίο τον βοήθησε να δώσει τον καλύτερο δυνατό εαυτό του σε παράσταση, λόγω της υπερπροσπάθειάς του να μη φανεί ο τραυματισμός στο κοινό.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο