Μάκης Δημάκης: Έφτιαξε πασχαλινές λαμπάδες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»- Η δημόσια έκκλησή του (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
dimakis-xamogelo2

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και σύμμαχος του μεγάλου αγώνα που δίνει εδώ και 25 χρόνια, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Μάκης Δημάκης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις τους , στην Αγία Παρασκευή!

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, πέρασε αρκετές ώρες, μαζί με τους εθελοντές, φτιάχνοντας μοναδικές, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, με σκοπό, να μοιράσουν απλόχερα, πολλά χαμόγελα, στους μικρούς τους ήρωες, που με αγάπη και φροντίδα, έχει αγκαλιάσει όλα τα χρόνια, το όραμα του κυρίου Γιαννόπουλου και των συνεργατών του.

Ο Μάκης Δημάκης, θέλησε με τον τρόπο του, να συμβάλλει στην στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού», και με «όπλο» του, τη φωνή του, να προσκαλέσει κι άλλους συναδέλφους του, να συμμετάσχουν στον αγώνα του κυρίου Γιαννόπουλου.

Κάνοντας παράλληλα,  δημόσια έκκληση, στους φίλους του και στον κόσμο, να προμηθευτούν τις λαμπάδες τους και άλλα πολλά χειροποίητα δωράκια, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», μπαίνοντας στο «www.hamogelo.gr», για να χαρίσουν το ομορφότερα Πάσχα στα παιδιά!

«Αγοράζοντας μία λαμπάδα, όλοι μας μπορούμε να μοιράσουμε, ένα χαμόγελο στα παιδιά, για να έχουν το πιο όμορφο Πάσχα», ήταν και το μήνυμα του τραγουδιστή, που φεύγοντας, ευχαρίστησε εγκάρδια όλους, για τις άκρως συγκινητικές ώρες που πέρασε, συμβάλλοντας σε έναν τόσο ιερό σκοπό…

https://www.youtube.com/watch?v=dVOm2pmWSjE
Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Survivor All Star: Είναι πια γεγονός (video)

Ξεκίνησαν τα ραντεβού για τους επόμενους παίκτες του Survivor All Star. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος