Μία Ηρώ Μουκίου 24 καρατίων (backstage pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
iro-moukiou1

Μια υπέροχη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε εχθές για το περιοδικό γυναικείο Woman’s Secret με την γνωστή ηθοποιό Ηρώ Μουκίου!

Το Woman’s Secret είναι η «θηλυκή» έκδοση του Koita Magazine. Έχει σαν περιεχόμενο αποκλειστικά γυναικεία θέματα. 

Η Ηρώ Μουκίου έχει αποστασιοποιηθεί συνειδητά από την «κοσμική» ζωή, επιλέγοντας έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, ανάμεσα στην φύση και το θέατρο. Η φωτογράφιση αυτή είναι μια από τις πολύ σπάνιες που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια. 

Το αποτέλεσμα αναμένεται άκρως εντυπωσιακό μιας και το team της μεταμόρφωσης είναι εξαίσιο!

Δημιουργός όπως πάντα στα φωτογραφικά project η Μαριάμ Νίκου. Φωτογραφία το Studio Peg Leg Green, που έχει αναλάβει και τα περισσότερα εξώφυλλα του Woman’s Secret.

Η Ηρώ γέμισε με ατόφια φύλλα χρυσού στα χέρια της πολυέμπειρης makeup artist  Μαργαρίτας Μονέδα. Στα μαλλιά ο γνωστός κομμωτής των σταρς Ιωάννης Φουρλιάς!

Τα άκρα της περιποιήθηκε το καλύτερο Nails Studio στην Καλλιθέα το Joel

Τις στιγμές της φωτογράφισης γλύκανε το πιο γνωστό γλυκοπωλείο του κέντρου, Το Σερμπετόσπιτο της Νάνσυ! Και η φωτογράφιση έγινε σε ένα από τα πιο παλια και ιστορικά κτήρια του Ψυρρή όπου στεγάζεται ένα μικρό κουκλίστικο καφέ μπαρ το BOO!!

Εις αναμονή λοιπόν του νέου εξώφυλλου!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι