Μαρινέλλα: Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
marinella

Τρομαγμένη η μεγάλη μας τραγουδίστρια

«Εμένα με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται.

Μία φορά βγήκα με την αδερφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά. Πρίν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα.

Στον πόλεμο ξέρεις, βλέπεις ποιος είναι ο εχθρός και αμύνεσαι. Εδώ ο εχθρός είναι αόρατος. Την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου-πού μένουμε στο ίδιο σπίτι – τα βλέπω από το μπαλκόνι και μιλάμε μέσω skype η viber. Όποτε τούς βλέπω για να πάω φαγητό , τα παιδιά είναι σε 15 μέτρα απόσταση.

Κοίταξε να δεις, έχουμε πολύ καλούς επιστήμονες και τώρα με αυτό το πράγμα, τους εκτιμούμε ακόμη περισσότερο. Εάν ακολουθούμε τις οδηγίες – να φοράμε μάσκα βρε παιδιά! – να μη σκεφτόμαστε μόνο “ωχ αδερφέ, πάμε να βγούμε, να πιούμε, δεν θα πάθουμε τίποτα”. Τώρα με αυτό το τέρας πού μας ήρθε – έτσι λέω εγώ τον κορωνοϊό- δεν ξέρει πώς να μας προφυλάξει. Γι αυτό πρέπει να έχουμε το νου μας, να είμαστε συνεπείς σε ότι μας λένε.

Έπιασε η ζέστη, το καταλαβαίνω, εγώ είμαι ευλογημένη γιατί παίρνω αέρα στο σπίτι πού έφτιαξα με κόπο και ιδρώτα και είναι δροσερά και άνετα. Οι περισσότεροι πού ζουν σε μικρό χώρο θέλουν να βγουν από το σπίτι τους για να δροσιστούν. Έτσι , πάνε στην παραλία και κάθονται μέχρι το βράδυ , όμως, πού πας να χωθείς χωρίς μάσκα μέσα στον κόσμο; Πρέπει να κρατάς και μια απόσταση..

Τα νέα παιδιά θέλουν να αγκαλιαστούν, το ξέρω, και ο έρωτας και το φλέρτ είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή! Δεν ξέρω, ίσως επειδή μεγάλωσα, τα σκέφτομαι εγώ έτσι;

Κι εγώ θέλω να τραγουδήσω! Δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω! Όμως, πώς θα τραγουδήσουμε και πόσοι θα έρθουν;… Μου λείπει να τραγουδάω, μού λείπει να βγαίνω» 

Αυτά είπε η αγαπημένη μας Μαρινέλλα σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα youfly.com!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι