Ελλάδα

Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόπουλο – Παρέμβαση από Χριστίνα Σαμπανίκου

Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση τονίζοντας πως υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα

Όπως αναφέρουν στην κοινή δήλωσή τους που δημοσιεύτηκε στα social media, «θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν».

Αναλυτικά η δήλωσή τους έχει ως εξής:

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. Τζένη Μπότση Αγγελική Λάμπρη Λουκία Μιχαλά».

Μάλιστα στον λογαριασμό της Αγγελικής Λάμπρη στο instagram σχολίασε και η Χριστίνα Σαμπανίκου, ζητώντας να μπει και το δικό της όνομα στη καταγγελία.

Συγκεκριμένα έγραψε η Σαμπανίκου: «Ας μπει και το όνομά μου στην καταγγελία.. Μέρες με βασανίζει η ανάμνηση αλλά σκεφτόμουν πως ήμουν ολομόναχη στην οντισιόν και δεν είχα κανέναν να με επιβεβαιώσει»

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!