Ελλάδα

Νίκος Βέρτης: Κατασχέθηκε περιουσία του στη Θεσσαλονίκη (video/pics)

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής του Νίκου Βέρτη , με αποτέλεσμα να κατασχεθεί η περιουσία του γνωστού τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η απόφαση αφορά στην αντιδικία του Νίκου Βέρτη με τον πρώην συνεργάτη και φίλου του, Νίκου Πολατίδη.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής του αγαπημένου τραγουδιστή με αποτέλεσμα την κατάσχεση της περιουσίας του Νίκου Βέρτη στη Θεσσαλονίκη και στο νυχτερικό κέντρο «ΌΡΑΜΑ».

Το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης είχε δικαιώσει τελεσίδικα τον Νίκο Πολατίδη που διετέλεσε 8 χρόνια Οικονομικός Διευθυντής του Βέρτη και των εταιρειών του «ΘΕΑΜΑ ΕΠΕ» και «ENTERTAINMENT PRODUCTIONS IKE» που εκμεταλλεύονται το κέντρο διασκέδασης «ΟΡΑΜΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Με την απόφαση αυτή ο Νίκος Βέρτης και οι εταίροι του υποχρεώνονται να πληρώσουν, μετά από την με αριθμό κατάθεσης 14153/2018 αγωγή του, στο Νικόλαο Πολατίδη 278.289,18 ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την 1-9-2009, όπως επίσης και την αξία των ασφαλιστικών του εισφορών ύψους σήμερα άνω των 500.000 ευρώ.

Όλα μαζί υπολογίζονται κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Χρήματα που είναι άμεσα καταβλητέα τόσο στο ΙΚΑ αλλά και στον αντίδικο αλλιώς προχωρά η κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας του καλλιτέχνη.

Στο σκεπτικό τους οι δικαστές δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του ενάγοντα ότι το 2013 ήταν ο αχυράνθρωπος του τραγουδιστή προκειμένου αυτός να διοργανώσει τις δέκα (10) συναυλίες του στη Ελλάδα.

Δείτε βίντεο της κατάσχεσης όπως δημοσιεύτηκε στο nassosblog.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!