Ελλάδα

Ο Πέτρος Ιακωβίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου και…Χάρη Βαρθακούρη (video)

Τι είπε ο Πέτρος Ιακωβίδης για την αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη όταν δημοσιογράφος μπέρδεψε τα «Βράδια αξημέρωτα»

Η πρώτη γυναίκα που έχει ερμηνεύσει τραγούδι μου, θα κάνουμε και άλλα τραγούδια σύντομα παρέα, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Δεν έχει πει άλλη γυναίκα τραγούδι μου!Κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένεια μου”.

«Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, που να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της” πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής. Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος γιατί είδα πως μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνιδα προσφέρεται σε έναν πιο μικρό καλλιτέχνη που δεν έχει την πορεία της. Όλα όσα είδα σε εκείνην με έκαναν σίγουρα καλύτερο στη δουλειά μου, όταν βγαίνεις το πρωί να κλείσεις το πρόγραμμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ή έχεις στο άλμπουμ τραγούδι, νομίζω πως και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται διαφορετικά».

Για την πρόσφατη αντίδραση του Χάρη Βαρθακούρη όταν δημοσιογράφος μπέρδεψε τα «Βράδια αξημέρωτα» με την επιτυχία του Πέτρου, ο όμορφος τραγουδιστής έδωσε την δική του απάντηση με χαμόγελο λέγοντας:

«Αν συνέβαινε αυτό σε μένα μπορεί και να έκλαιγα από τα γέλια για τρεις βδομάδες! Εάν μπέρδευαν, για παράδειγμα, το «Κοριτσάκι» της Βανδή με το δικό μου «Κοριτσάκι». Τον εκτιμώ πάρα πολύ τόσο σαν συνθέτη όσο και σαν τραγουδιστή, από εκεί και πέρα δεν μου αρέσει να τοποθετούμαι και να λέω παραπάνω πράγματα. Δεν με πείραξε, γι’ αυτό και δεν έχω απαντήσει. Είναι η πρώτη φορά που απαντάω. Με ρώτησαν ξανά αλλά, επειδή δεν θέλω να δώσω κάποια συνέχεια, όντως δεν με πείραξε».

Δείτε το video:

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!