Σπαλιάρας: Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες από τις Μεξικανές (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
spaliaraw

O Γιάννης Σπαλιάρας τιμάει την Ελληνίδα γυναίκα

Από τον Νίκο Συρίγο και τον Κώστα Βαιμάκη «ανακρίθηκε» και βέβαια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ο συμπαθής ηθοποιός – μοντέλο – παρουσιαστής – survivor Γιάννης Σπαλιάρας!

Ο Σπάλ έδωσε «κορυφαίες» απαντήσεις και ατάκες σαν αυτή του τίτλου και εμείς απλά σας μεταφέρουμε όσες μας έκανα περισσότερο εντύπωση!

«Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες από τις Μεξικανές»

«Τα χρήματα που πήρα από το Survivor ήταν καλά σχετικά, αλλά δεν μπορείς να αντισταθμίσεις την πείνα εύκολα με τα χρήματα. Δηλαδή, νομίζω ήταν το πείσμα αυτό που μας κράταγε εκεί και όχι τα χρήματα.»

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι προτεραιότητά μου το μόντελινγκ τώρα στην ηλικία που είμαι. Περισσότερο με ενδιαφέρει η υποκριτική και η παρουσίαση.»

«Περιμένω αυτή την ανήθικη πρόταση που βλέπουμε στο Hollywood με 1 εκατομμύριο δολάρια και κανείς δεν έχει έρθει ακόμα.»

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,