Σταυρής Γεωργίου :Τα καλύτερα φρύδια, του τα βγάζει η θεία του (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
StavrisGeorgiou

“Έχω αλλάξει πάρα πολλά ινστιτούτα αισθητικής”

«Τα φρύδια μου τα φτιάχνει η θεία μου. Έχω αλλάξει πάρα πολλά ινστιτούτα αισθητικής…20… 4-5 στη Λάρνακα… 4-5 στη Λεμεσό… 4-5 στη Λευκωσία».

«Κάθε 12 μέρες κουρεύομαι σίγουρα και κάθε 15 βγάζω τα φρύδια μου. Πρώτη φορά που είχα βγάλει τα φρύδια μου ήταν στα 19. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι ήταν ένα φρύδι! Δεν θέλω να ξαναδώ φωτογραφία μου, αυτές τις εικόνες…»

Ο Σταυρής Γεωργίου αποκάλυψε διάφορες πτυχές της ζωής του και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του, για τα τατουάζ του, για δύσκολες στιγμές που πέρασε στις κουζίνες, αλλά και για τα… κορίτσια, «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν !

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Μπάμπης Βώρος: Νέο τραγούδι και Music Video «Παθολογική Aγάπη»

Ο Μπάμπης Βώρος κατάγεται από την Κεφαλονιά και την Λευκάδα. Σπούδασε μουσικολογία στο Τμήμα λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στην Άρτα. Πλέον ζει μόνιμα μόνιμα στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του επαγγελματικές

Μαρία Καρλάκη: Χαίρομαι που πλέον οι κακοποιημένες γυναίκες ακούγονται. Όταν είχα μιλήσει εγώ δεν είχα ακουστεί, ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος!

Συναντήσαμε τη εξαιρετική καλλιτέχνιδα, Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε ανοιχτά στο e-stage.gr για όλα! Για τη νέα της επιτυχία, την πανδημία, την επικαιρότητα αλλά και