Σωτήρης Καλυβάτσης για Κανάκη – Αρναούτογλου: Μου φαίνεται εντελώς άκυρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kalivatsis

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε για το πως περνά στην καραντίνα παρέα με την σύντροφό του Υρώ Λούπη και απαντά για τη διαφωνία μεταξύ Κανάκη – Αρναούτογλου

Ο αγαπημένος Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», για το πως περνά στην καραντίνα παρέα με την σύντροφό του Υρώ Λούπη και με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μοιράζεται προσωπικές του εμπειρίες αλλά απαντά και για τη διαφωνία μεταξύ Κανάκη – Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα είπε: «Όλα αυτά τα concept υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει, οπότε δεν είναι τίποτα απ΄όλα αυτά καινούριο και ούτε νομίζω πως κάποιος παίρνει από κάποιον. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και της εποχής έχω την αίσθηση, μου φαίνεται εντελώς άκυρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που πραγματικά δεν με προβλημάτισε και ούτε μ΄απασχόλησε ιδιαιτέρως.»

Δείτε το video:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,