Χρυσηίδα Δημουλίδου VS Χάρης Βαρθακούρης: Η κόντρα μόλις ξεκίνησε

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
xaris-dimoulidou

Το ότι πρέπει να το “βουλώνω” όταν μιλούν οι άλλοι και μόνο να ακούω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Η κόντρα ξεκίνησε από την κριτική της συγγραφέως στον τραγουδιστή για την παρουσία του στο Σου Κου Family! Στην νέα ανάρτησή της, η Χρυσηίδα Δημουλίδου προκαλεί τον Χάρη Βαρθακούρη να δείξει το μήνυμά της και αναφέρει :

«Το ότι δεν έχω το δικαίωμα της γνώμης μου ή να ασκήσω κριτική σε ότι με ενοχλεί ή θίγει την αισθητική μου παρά μόνο να μου ασκείται από το οποιοδήποτε γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι οι συγγραφείς πρέπει να γράφουν αυστηρά μόνο βιβλία και να μην έχουν γνώμη στο δημόσιο βίο και γεγονότα… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι έχω ωριμάσει- άρα γεράσει- επομένως έχω το ακαταλόγιστο και δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ και να πράξω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι εκφράζομαι στην Ελληνική γλώσσα αλλά δεν γίνονται αντιληπτά αυτά που γράφω, μεταφέροντας παραποιημένη την έννοια κειμένων μου… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι ζηλεύω τα ευτυχισμένα, πολιτισμένα ζευγάρια και τις όμορφες νέες γυναίκες… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι δηλώνω συγγραφέας του τύπου «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις»… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι χρησιμοποιώ “επώνυμους” για να αναγνωριστώ στο Πανελλήνιο και να πουλήσω τα βιβλιαράκια μου που δεν αγοράζει κανένας… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι είμαι αγενής, κακόβουλος άνθρωπος που δεν έχει κανένα σκοπό στην ζωή του, απλά περιφέρομαι ως δηλητηριώδες φίδι… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι πρέπει να το “βουλώνω” όταν μιλούν οι άλλοι και μόνο να ακούω… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

– Το ότι η ζωή μου είναι κενή, χωρίς ενδιαφέρονται πέρα από το να παρακολουθώ τις ζωές των άλλων… Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Πολλά με ξεπερνούν σ’ αυτή την χώρα. Όπως η Αγένεια, Ημιμάθεια, Αμάθεια, Ψεύδη, Υποκρισία, έλλειψη Παιδείας, έλλειψη Καλών Τρόπων, οι Συκοφαντίες, η Χειραγώγηση, η έλλειψη Σεβασμού, η Περιφρόνηση στις ώριμες ηλικίες ή τον αδύναμο κρίκο, η ανικανότητα Αντίληψης της πραγματικότητας, η έλλειψη σεβασμού στην Προσφορά, κάθε είδους, η Αναξιοκρατία, η μη δημόσια Αναγνώριση των πραγματικά ικανών και ταλαντούχων ανθρώπων, η επικράτηση κυκλωμάτων κλπ κλπ.»


EIΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…
-Το ότι τάσσομαι υπέρ των γυναικών, τις υπερασπίζομαι κι εκείνες μου επιτίθενται με τον χειρότερο τρόπο, με προσβλητικά σχόλια και χτυπήματα κάτω από την ζώνη…EIΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.
-Το ότι δεν έχω το δικαίωμα της γνώμης μου ή να ασκήσω κριτική σε ότι με ενοχλεί ή θίγει την αισθητική μου παρά μόνο να μου ασκείται από το οποιοδήποτε γράφει ότι του κατέβει στο κεφάλι… EIΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ.

..Δείτε περισσότερα

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε