Ελλάδα

Ψητό φιλέτο μοσχαρίσιο με λαχανικά

Εκπληκτική συνταγή

Υλικά

1 κιλό Κόντρα φιλέτο μόσχου
2 Καρότα
2 Κολοκυθάκια
1 Κρεμμύδι
1 Μαραθόρυζα
2 Σκελίδες σκόρδο
1 Κλωνάρι Δεντρολίβανο φρέσκο
1 κύβος Κότας
1 κ.γλ.Μέλι
0.5 κ. γλ. Αλάτι
1 κ.σ.Ελαιόλαδο

Πώς το φτιάχνουμε

Καθαρίστε εξωτερικά το μοσχάρι από ίνες και λίπος. Βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο σοτάρετε ολόκληρο το κομμάτι από το μοσχάρι μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα γυρνώντας το συχνά. Μεταφέρετε σε μια σχάρα ή πιάτο και αφήστε στην άκρη. Παράλληλα, καθαρίστε και πλύνετε τα λαχανικά και κόψτε τα όλα σε χοντρά ομοιόμορφα κομμάτια. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και σε ένα ταψί ρίξτε τα λαχανικά, αλάτι, ελάχιστο ελαιόλαδο και ½ ποτήρι νερό. Ανακατέψτε τα μεταξύ τους και βάλτε στο φούρνο για 15 λεπτά…….

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.maggicooking.gr/sintagi/psito-fileto-mosharisio-me-lahanika/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!