Ε. Παπαδοπούλου: «Δεν είχα ξαναπεινάσει ποτέ στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς» (video)

παπαδοπούλου
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου εκεί μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία της στο Survivor.

«Δεν σου κρύβω ότι τις πρώτες πέντε μέρες έκλαιγα. Ήταν πολύ δύσκολο. Η μόνη παρηγοριά που είχα ήταν όταν μας είπαν ότι είμαστε στον αέρα οπότε μπορούσαν να μας βλέπουν οι οικογένειές μας. Δεν έχω μάθει να τα παρατάω, έχω μάθει να είμαι για τα δύσκολα και στις συγκεκριμένες συνθήκες που έζησα πραγματικά δεν είχα ξαναπεινάσει ποτέ στη ζωή μου. Είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Μια μέρα σε ένα αγώνισμα, βρήκα ένα μικρό κομμάτι από τυρόπιτα κουρού η οποία ήταν 6-7 μέρες ξεραμένη κάτω, γεμάτη μυρμήγκια. Είμαι και φιλόζωη, φύσηξα, σαν φυσαρμόνικα και πετάχτηκε το 90% των μυρμηγκιών και το υπόλοιπο 10% έμεινε μέσα. Και μου έκανε εντύπωση ότι την ώρα που πήγαινα να το φάω, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου λέει μην κάνεις βλακείες μην το τρως, η Μυριέλλα Κουρεντή μου λέει σε παρακαλώ δώσε μου και εμένα λίγο και φυσικά της έδωσα».

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

  Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
 2. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Σύρο!

  Τετάρτη 10 Αυγούστου
 3. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

  Τρίτη 16 Αυγούστου
 4. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

  Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε