Έξαλλη η αδερφή της Καζαριάν, τα «χώνει» για το ροζ video (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
maria-kazarian

Λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν (την θυμάστε η νικήτρια του GNTM είναι βρε) Μαρία, βρέθηκε στην πολυθρόνα απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη, για μια κουβεντούλα μεταξύ γυναικών!

Αφού αρνήθηκε την συμμετοχή της αδελφής της  στο επίμαχο ροζ video, μίλησε για την υπόθεση που απασχόλησε τα social media την περασμένη εβδομάδα λέγοντας:

«Όταν το είδαμε το δημοσίευμα πάθαμε σόκ! Και μας έστειλαν το video!Tό είδαμε το video,καμία σχέση με την Ειρήνη! Δεν έκλαψε η Ειρήνη , απλά είχε σοκαριστεί για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα τέτοιο βίντεο. Οι γονείς μας στεναχωρήθηκαν, αλλά δεν ήθελαν να το δείξουν για να μην τρελαθεί και η Ειρήνη. Δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Δεν θέλω να τη βάλω σε διαδικασία να κάνει μήνυση και να τρέχει χρόνια για ένα πράγμα. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση γιατί δεν είναι στον χαρακτήρα της να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Αυτός της έκανε κακό και θα το βρει από τον θεό. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι η Ειρήνη στο βίντεο. Όποιοι είδαν το βίντεο, κατάλαβαν ότι δεν είναι, είναι ξεκάθαρο αυτό»!!!

Δείτε το video:

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=CeNLG63sW6U&width=800&height=500[/embedyt]

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε