Γιάννης Σπαλιάρας: Φωτογραφήθηκε με την γάτα του για την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
giannis-spaliaras

Ο Γιάννης Σπαλιάρας συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις φωτογραφήσεις του. Αυτή την φορά για την παγκόσμια ημέρα των ζώων μεταμορφώθηκε σε… Ταρζάν!

Στη νέα Αθηναϊκή εφημερίδα με τίτλο Xodos ο Γιάννης Σπαλιάρας ακολουθώντας τις οδηγίες της συνεργάτιδάς του Μαριάμ Νίκου, ποζάρει στο εξώφυλλο της σαν ένας σύγχρονος Ταρζάν. Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάζει και ο νέος του ”ρόλος” του πάει πολύ.

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε είναι αφιερωμένο στην γάτα του! Την οποία βάφτισε Chubi. Μια γάτα που ήρθε και μπήκε στην ζωή του σαν σίφουνας και του την άλλαξε ως δια μαγείας. Μάλιστα στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας ποζάρει με το γατάκι αγκαλιά και βγάζει τα πιο τρυφερά συναισθήματά του στον φακό!

Πλέον θεωρεί πως η ”κόρη” του κατάφερε να τον κάνει να γίνει πραγματικά ζωόφιλος και να αφιερώνει αρκετές ώρες της ημέρας του στα αδέσποτα. Μέσα από αυτή την κίνησή του ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να δώσει στον κόσμο ένα ηχηρό μήνυμα, ότι χωρίς τα ζώα ο πλανήτης γη δεν θα υπάρχει. Και ότι ο σεβασμός σε κάθε ζωντανό οργανισμό δηλώνει αίσθηση πολιτισμού και ανώτερης κουλτούρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εντυπωσιακά κλικ έγιναν με το φακό του Κωνσταντίνου Λέπουρη, αφού στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά με τις εξτρημ φωτογραφήσεις του.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε