Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: Το πρώτο μου φιλί το έδωσα πολύ μικρός. Στα δώδεκα μου στο χωριό μου και ήταν γύφτισσα (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Άγνωστος
Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου αποκάλυψε πως το πρώτο του φιλί το έδωσε σε «γύφτισσα» και πως είχε μείνει στην πρώτη Λυκείου

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο Ooh la la για το γάμο του, αλλά και την πρόταση γάμου στη σύζυγο του.

«Στη γυναίκα μου θαυμάζω το χαρακτήρα της, τη δουλειά της, τη δυναμικότητα της. Η πρόταση γάμου έγινε σε έναν πύργο στην Ιταλία που είναι εστιατόριο. Πήγαμε εκεί για φαγητό και είχα φροντίσει εγώ. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Είμαι έτοιμος για ένα παιδί, αλλά θα ήθελα να φτιάξω κάποια πράγματα οικονομικά και επαγγελματικά. Παύεις να έχεις προσωπική ζωή πια. Αφιερώνεσαι σε έναν άνθρωπο και έχεις την πλήρη ευθύνη του. Θέλω να ξέρω ότι μπορώ να το κάνω και να το κάνω καλά. Συναισθηματικά είμαι πολύ έτοιμος»

Ο ηθοποιός θυμήθηκε και το πρώτο του φιλί, αλλά και τις σχολικές του αταξίες: «Το πρώτο μου φιλί το έδωσα πολύ μικρός. Στα δώδεκα μου στο χωριό μου και ήταν γύφτισσα η γυναίκα και αυτό λένε ότι είναι μεγάλη τύχη.»

«Στο σχολείο είχα μείνει στην πρώτη Λυκείου, ενώ δεν ήμουν τόσο κακός ώστε να μείνω, αλλά ήμουν πάρα πολύ άτακτος.Έκανα τους άλλους να γελάνε, πείραζα τους καθηγητές, αλλά δεν έκανα κακίες».

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=5fwDnMO8tVE&width=800&height=450[/embedyt]

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Ο Ozzy Osbourne μιλάει για το νέο του album “Patient Number 9”

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο, ‘PATIENT NUMBER 9′, από τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Ozzy Osbourne, ο οποίος έχει μπει και στο Rock and Roll Hall of Fame. Το album αυτό είναι το πρώτο του με τη παγκόσμια